5 articole despre tendințele de pe piața muncii în 2018

November 29, 2017, , Comenteaza, 2,545 afisari

Deși este foarte probabil ca nu toate previziunile din alte țări să fie valabile la noi, întotdeauna am considerat că articolele despre tendințe sunt utile atât pentru a înțelege mai bine viitorul, cât și distanța pe care o avem de parcurs pentru a ajunge acolo. 🙂

Specialiștii vorbesc despre modul în care, în 2018, liderii vor pune din ce în ce mai mult preț pe interacțiune, efortul de învățare va fi mai mult decât oricând controlat la nivel individual, inteligența artificială ca deveni o componentă normală la locul de muncă, sănătatea financiară și mentală a angajaților vor fi pe lista de priorități a organizațiilor, în vreme ce epuizarea din cauza stresului va duce la pierderi masive de angajați și îmbătrânirea forței de muncă va deveni o realitate incontestabilă. În plus, companiile nu își vor mai putea permite să nu acorde un program de muncă flexibil dacă vor să rămână competitive, iar angajații cu contracte pe perioade nedeterminate de timp vor fi din ce în ce mai puțini.

În 2018 vom continua să vedem cu schimbă generația Millennials locul de muncă și modul în care muncim, de la design-ul interior al biroului la așteptările legate de compensații și beneficii, libertate și nivel de “entertainment” pe care îl oferă un job.

Așadar, iată mai jos 5 articole pe care vi le recomandăm azi și care discută cele mai importante tendințe din piața muncii în 2018:

 1. 10 Workplace Trends You’ll See In 2018 (Forbes)
 2. Top 5 Workplace Trends for 2018
 3. 5 major talent trends for 2018
 4. Five Workplace Trends to Watch out for in 2018
 5. 2018 Workplace Trends

Care dintre aceste tendințe credeți că vor fi vizibile și la noi?

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci