BusinessMark a organizat pentru prima dată evenimentul „HR Business Strategist” la Timișoara

April 3, 2017, , Comenteaza, 562 afisari

BusinessMark a organizat pentru prima dată în Timișoara conferința „HR Business Strategist”. Scopul întâlnirii a fost de a crea un dialog între specialiștii care coordonează departamentele de resurse umane din Timișoara și reprezentanții cu experiență în companii cu renume, la nivel național.

Conferința „HR Business Strategist”, ediția organizată în orașul Timișoara, s-a desfășurat în trei sesiuni, iar printre temele abordate amintim: rolul coordonatorului de resurse umane la nivel de business strategy & development, result-centric leadership, career mapping for millennials, sharing economy, cultura organizațională ca factor diferențiator, career development & team management.

Timișorenii au avut oportunitatea să interacționeze cu următorii speakeri:

În urma evenimentului, au fost trasate câteva concluzii: implicarea angajaților este esențială pentru a obține rezultatele dorite, iar acest lucru presupune să investești resursele de care dispui în organizație. Există instrumente dedicate pe care reprezentanții de HR le pot folosi pentru a măsura implicarea angajaților. Acestea pot fi eficiente atunci când construiești strategia de resurse umane, ceea ce poate contribui, în final, la creșterea motivației și retenția angajaților.

Conferința „HR Business Strategist” a reunit specialiști și lideri care coordonează departamentele de resurse umane: Directori Generali, HR Managers, HR Business Partners, General HR Specialists, Senior HR Consultants și antreprenori.

Save

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci