Cei trei oameni de succes esențiali pentru cariera ta

October 3, 2017, , Comenteaza, 1,243 afisari

Oricât de mult ar încerca să ne convingă discursurile motivaționale că putem realiza orice ne propunem, realitatea este că nimeni nu reușește de unul singur sau, așa cum spune Simon Sinek, “împreună este mai bine”.

Urmând acest principiu, articolul de pe Recruiter pe care vi-l recomandăm azi vorbește despre cele 3 persoane de care ai neapărat nevoie pentru a-ți putea contura și urma un drum de succes în carieră. Deși autoarea vorbește din perspectiva carierei sale de scriitor, ideile pot fi aplicate cu succes pentru orice zonă profesională.

Așadar, care sunt oamenii pe care e bine să îi ții aproape atunci când pornești la drum în viața profesională?

 1. Conectatul (cel/cea care are conexiune în domenii diferite, care este la curent cu ceea ce se întâmplă în piața pe care acționezi și care te poate recomanda sau îți poate face recomandări cu utilitate imediată în deciziile pe care trebuie să le iei).
 2. Avansatul (cel/cea care este mereu cu doi pași înaintea celorlalți, cel pe care îl poți considera model sau mentor, de la care poți învăța ce greșeli să eviți în cariera pe care ți-ai ales-o și pe care e bine să le încerci pe propria piele. :-))
 3. Egalul (cel/cea care merge în paralel pe același drum cu tine, cu care nu ești în competiție directă și cu care poți discuta deschis despre provocările pe care le întâmpini, despre soluții și fundături etc.)

Descoperă mai multe despre fiecare din aceste 3 persoane citind tot articolul  The 3 Successful People You Need to Have in Your Corner.

Tu i-ai găsit deja pe cei de care ai nevoie în carieră?

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci