Contact

Pentru orice sugestii, intrebari, propuneri de colaborare sau comentarii, poti sa ne scrii la

office@portalhr.ro.

16,642 views
Comentarii
 1. Alina Amza says:

  Buna,
  De mult timp voiam sa va trimit un mail,dar timpul nu imi este mereu prieten.:)
  Vreau sa va felicit ptr site,pentru seriozitate,perseverenta si totodata ptr pagina de facebook pe care o administrati intr-un mod profi!
  Aveti articole de interes,nu ma plictisesc deloc citindu-le,iar chestia asta este un lucru rar intalnit la mine.:)
  Poate in momentul in care imi voi “reinvia” site-ul vom deveni parteneri.:)
  Asadar,felicitari inca o data si sa continuati sa faceti treaba buna,pentru ca se simte entuziasmul si priceperea!
  O zi frumoasa,
  Alina

 2. Buna seara,

  sunt Resource Manager la o companie multinationala si ma ocup inclusiv de partea de recrutare. Mi se spune mereu de catre colegele de la HR si propriul manager, ca reprezentatul HR care participa la interviu alaturi de mine, are dreptul de VETO.
  As dori sa stiu daca exista ceva in codul muncii care sustine aceasta afirmatie sau este un complex al colegelor de la HR pentru a-si da importanta?

  Va multumesc anticipat pentru raspuns,
  Andreea.

  • Portal HR says:

   Multumim pentru intrebare, nu stim să existe așa ceva în Codul muncii, probabil că este pur și simplu o “regulă” nescrisă a organizației.

 3. ANDRIES GEORGETA says:

  Buna ziua,

  Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc de urmatoarea situatie:

  Lucrez la aceiasi companie din anul 2011 si luna aceasta mi-am depus demisia. La 2 zile dupa depunerea demisiei mi s-a pus in vedere faptul ca am 12 zile de concediu luate in avans (1 din 2012, 6 din 2013 si 5 din 2015). Astfel, mi s-a pus in vedere ca nu voi fi platita pt 12 zile din zilele lucrate in preaviz.

  Va rog sa imi spuneti in ce masura aceasta situatie este legala in conditiile in care nu timp de 4 ani (din 2012 cand s-a inregistrat prima depasire) nu mi s-a adus la cunostinta acest aspect si fiecare cerere de concediu mi-a fost aprobata fara sa mi se aduca la cunostinta ca nu mai dispun de zile de concediu.

  Multumesc

  Georgeta Andries

  • Portal HR says:

   Pentru lămuriri, vă rugăm să puneți această întrebare în forumul Avocatnet (partenerii noștri pe probleme de legislația muncii).

Comenteaza