Cum pot HR-iștii să participe la viitoarele cursuri gratuite de resurse umane

September 4, 2017, , Comenteaza, 1,168 afisari

Începând din data de 28 august, furnizorii de formare profesională, dar și alte organizații, vor putea solicita sprijin financiar pentru organizarea de cursuri și alte evenimente de formare. În categoria grupurilor-țintă al persoanelor eligibile să participe în mod gratuit la aceste cursuri de formare profesională se regăsesc și specialiștii HR din întreprinderi, alături de managerii din diverse departamente sau de antreprenorii care își conduc singuri propriile afaceri. În articolul de mai jos sunt detaliate condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a te înscrie, în viitor, pe lista beneficiarilor acestor evenimente de instruire.

Cererile de finanțare vor fi depuse, începând cu data de 28 august, timp de o lună, de către furnizorii de formare profesională acreditați, organizațiile sindicale sau patronale, dar și de către diverse alte categorii de beneficiari eligibili cu personalitate juridică.

După parcurgerea etapelor de verificare a eligibilității, beneficiarii selectați pentru finanțare vor organiza cursuri și evenimente de formare profesională dedicate specialiștilor HR din departamentele de resurse umane și managerilor aflați la conducerea diverselor departamente ale întreprinderilor. În plus, sunt eligibili să participe la aceste cursuri și antreprenorii care își conduc în mod independent propriile afaceri.

Se vor organiza cursuri de manager sau inspector resurse umane, iar informații suplimentare privind diversitatea cursurilor pe care acești specialiști le pot urma au fost detaliate în cadrul acestui articol.

Doar angajații cu contract individual de muncă pot participa

În cadrul apelului de proiecte dedicat programului România Profesională – Resurse umane competitive, grupul țintă eligibil cuprinde specialiștii HR care îndeplinesc următoarele condiții de eligibilitate:

 1. sunt angajați cu contract individual de muncă cu normă întreagă sau cu timp parțial de muncă;
 2. își desfășoară activitatea în cadrul departamentelor de resurse umane ale întreprinderilor.

Citește tot articolul pe Avocatnet:  Condițiile de îndeplinit pentru HR-iști ca să participe la viitoarele cursuri gratuite de resurse umane.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci