De 3000 de articole alături de voi

May 5, 2017, , Comenteaza, 1,015 afisari

PortalHR împlinește azi 3000 de articole. 🙂 Am pornit de la o dorință (aceea de a oferi informații și resurse de calitate pentru înțelegerea domeniului atât de complex al resurselor umane) și, în cei aproape 7 ani de când suntem online și zi de zi alături de voi, am crescut, am învățat, am împărtășit cu cititorii noștri mii de idei, v-am recomandat ebook-uri sau resurse gratuite, v-am vorbit despre tendințe și provocări, despre studii de caz și povești de succes, despre oameni fascinanți, despre echilibru, dezvoltare personală și schimbare.

Primul articol a fost despre planificarea resurselor umane, la ultimul pe care-l vom scrie nu vrem să ne gândim. 🙂 PortalHR este, sperăm noi, mai mult decât o colecție de informații despre resurse umane. Pentru noi este ACASĂ și nu intenționăm să plecăm prea curând.

E posibil să ne mai reinventăm și să căutăm mereu alte modalități de a fi alături de voi, în pas cu vremea și vremurile, dar pe la PortalHR vom trece, cu siguranță, zilnic. Sperăm să o faceți și voi!

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi până acum, colaboratori și/sau cititori!

Echipa PortalHR

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci