Health Safety & Environment Forum, 28-29 septembrie 2017, Berlin, Germania

July 27, 2017, , Comenteaza, 1,024 afisari

Forumul GLC European Health and Safety Environment Management este un eveniment care numeroase industrii diferite sub același acoperiș. Lideri europeni cunoscuți din zona de HSE își împărtășesc cunoștințele și experiențele în acest domeniu cu aplicabilitate practică imediată.

În timpul conferinței se vor dezbate subiecte precum cultura și leadership-ul în domeniul siguranței, provocări și schimbări în paradigma de siguranță organizațională, calea spre excelență operațională în domeniul HSE, cum dezvoltăm medii în care oamenii să evolueze și multe altele.

Participanții vor descoperi studii reale de caz care dezvăluie importanța managementului și supervizării eficiente pentru evitarea situațiilor de criză în viitor..

Experții își vor expune opiniile legate de importanța investigațiilor detaliate în caz de accidente și concluziile pe care le putem trage din ele pentru a reduce numărul incidentelor de siguranță, sănătate și securitate organizațională și a crește nivelul de conștientizare a importanței acestor subiecte.

Fii alături de noi în dezbaterea despre Cultura cu zero accidentări și descoperă cum putem ajunge acolo.

Conferința se desfășoară în limba engleză, pe 28 și 29 septembrie, la Berlin.

Află mai multe detalii și înscrie-te aici.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci