Implicarea angajaţilor nu este doar o artă, ci şi un avantaj competitiv

April 5, 2017, , Comenteaza, 764 afisari

Pe 11 aprilie 2017, la Hotel InterContinental din Bucureşti, Revista HR Manager organizează o nouă ediţie a conferinţei The Art of Engagement, la care sunt aşteptaţi aproximativ 100 de manageri HR. Un eveniment unic care examinează perspective și cercetări recente efectuate de organizaţii şi profesionişti HR de top. Conferinţa le oferă organizațiilor posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi “bune practici” pentru implicarea angajatilor şi de a evita capcanele din piaţa competitivă de astăzi.

Într-o eră caracterizată de o mai mare transparență organizaţională, mobilitatea forței de muncă, precum și deficitul de competențe, retenție și implicare a angajaţilor au apărut ca probleme de top, atât pentru business leaders, cât și pentru profesioniștii HR. Însă implicarea angajaților e, în cele din urmă, nu doar o artă, ci și un efort “top down,” de sus în jos. Știm cu toții că doar inițiativele de engagement nu sunt suficiente pentru a genera schimbarea necesară susținerii unui angajament real și unei retenții crescute.

Cum îi implicăm deci pe angajați în succesul organizației? Cum îi ajutăm să devină mai atașați de o activitate care generează succes și energizează echipe, dar care a devenit un clișeu corporatist?

Conferinţa The Art Of Engagement îşi propune să răspundă acestor întrebări, dar, de asemenea, să şi conducă comunitatea de business şi HR spre momentul în care va reuşi să măsoare efectiv şi să recunoască impactul pe care employee engagementul îl are asupra businessului.

Iată principalele teme pe care le vom aborda anul acesta:

Speaker: Doru Dima, Dr. psih., CEO, Great People Inside România;

Speaker: Stelian Bogza, Commercial Director & Co-Founder, BenefitOnline.ro;

Speaker: Monica Oltean, Marketing & Sales Manager – Max Relax & Wellington

Prezentările vor fi urmate de un panel de discuţii libere, în care invitaţii, directori HR, vor discuta pe tema “Engagement: corporate cliche?!” şi vor răspunde la următoarele întrebări:

Printre speakerii din panel: Andreea Ciulacu, HR Manager, Deutsche Bahn Cargo România, Miruna Mitu, HR Director, Garanti Bank România, Cătălina Georgeta Muşat – HR Director, Metropolitan Life şi Judith Kis, HR Director, Groupama Asigurări.

Accesul la eveniment se face doar pe baza invitației trimise de către organizator, în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre speakeri, agendă și înscriere aici sau la: georgiana.ene@cariereonline.ro,

tel: 0723 720 074 sau laura.gheboianu@cariereonline.ro, tel: 0726 768 079.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci