Operational HR: Specialiștii în resurse umane, din țară și străinătate, se reunesc pentru două zile la București

September 7, 2017, , Comenteaza, 807 afisari

BusinessMark anunță organizarea conferinței „Operational HR”, ce va avea loc pe 21-22 septembrie la Hotel Radisson Blu, București. Evenimentul reunește specialiști cu experiență la nivel național și internațional, care vor aborda teme legate de operațiuni și procese organizaționale.

În prezent, reprezentanții în HR au oportunitatea de a conduce departamente capabile să se dezvolte într-o lume mereu conectată, în care abordările tradiționale sunt înlocuite de viziuni emergente și soluții proactive. Astfel, conferința de anul acesta cuprinde discuții despre reinterpretarea standardelor de performanță, transformarea organizațională și capacitatea angajaților și angajatorilor de a se adapta, într-o lume în care schimbarea este noua certitudine.

Agenda cuprinde și alte subiecte de interes: managementul motivării și metode de gestionare a performanței, adaptarea proceselor operaționale de HR la provocările contextului economic și social autohton, optimizarea costurilor financiare, dezvoltarea unor companii sustenabile, valorificarea capitalului uman, inteligența artificială, modalități de păstrare a angajaților, inovații în sfera digitală a departamentelor de resurse umane, talent management, procese strategice, sistemice și deliberate care identifică liderii potențiali.

„Evenimentul Operational HR transformă Bucureștiul în locul de întâlnire al liderilor în resurse umane. Ne face plăcere să avem invitați speakeri cu o experiență semnificativă în domeniu, care vor accentua latura umană a operațiunilor și proceselor organizaționale.”, a declarat Ioana Marin, Event Project Manager, BusinessMark.

Timp de două zile, participanții au oportunitatea să interacționeze cu următorii speakeri:

Invitatul special al acestei ediții este KATHRIN KÖSTER – Professor of Leadership and International Management, Heilbronn University; Founder, Köster + Partner, care va vorbi despre HR sustenabil, satisfacția angajaților, incluziune și diversitate.

În plus, cele două zile de eveniment cuprind două workshop-uri:

 1. HR SPEAKS BUSINESS – HR REPORTING & BUSINESS METRICS – PwC România

În cadrul primului workshop, OANA MUNTEANU – Senior Manager, PwC România va aborda următoarele subiecte: de la obiective strategice la obiective de resurse umane, definirea și calcularea indicatorilor cheie de performanță legați de capitalul uman și comunicarea mesajelor cheie prin rapoarte/ prezentări de impact.

 1. SUCCESUL ÎN SECOLUL 21 – O CĂLĂTORIE PE CELE 5 TĂRÂMURI KPMG România

CLAUDIA STAN – Manager, People Services, KPMG Romania, RALUCA FRĂȚILĂ – Senior Manager, Culture Change Responsible, KPMG Romania și IRINA RUBELI – Senior Manager, Culture Change Responsible, KPMG Romania vor pune accent pe schimbările care afectează organizațiile și vor construi cele cinci tărâmuri ale modelului Five lands: The Mindset Land, The Artgineer Land, EQ Land, Sustainability Land, I21Land.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci