OT LEARNING & DEVELOPMENT ROUNDTABLE

May 31, 2017, , Comenteaza, 1,061 afisari

În data de 15 iunie 2017, Outsourcing Today – platforma integrată de comunicare a industriei de servicii externalizate pentru afaceri, împreună cu publicația de afaceri în limba engleză The Diplomat-Bucharest organizează OT Learning & Development Roundtable, eveniment dedicat proceselor de evaluare, de învățare și dezvoltare a personalului din industria de outsourcing.

La evenimentul care va avea loc la Hotelul InterContinental – Sala Fortuna, cu începere de la ora 08:30, sunt invitați să participe specialiști în resurse umane, personal specializat în planificare strategică și recrutare, manageri de proiect, companii de training și consultanță, furnizori de soluții e-learning și organizații de certificare profesională.

Masa rotundă va reuni importanți actori din domeniul externalizării de servicii și va aduce în discutie procesele de învățare și dezvoltare în cadrul companiilor, în era digitală.

Structura organizatorică, cultura locului de muncă, precum și aptitudinile cerute la nivelul resurselor umane în industria de outsourcing evoluează rapid, astfel încât va deveni imperativ accentul pus asupra învățării la nivel organizațional.

Discuțiile se vor purta pe marginea strategiilor de evaluare și dezvoltare a competențelor angajaților, identificarea și utilizarea eficientă a tipurilor de învățare (training, coaching, mentoring, e-learning, training on-the-job etc), accesarea și alocarea resurselor în vederea obținerii unor rezultate optime.

AGENDA:

8:30 – 9:00 Înregistrarea participanților / Cafea de bun venit

9:00 – 11:30 Masa rotundă

Subiecte de discuție propuse:

11:30 – 12:00 Sesiune de întrebări și răspunsuri

12:00 Prânz

Speakeri confirmați:

Evenimentul va fi susținut în limba engleza.

Taxa de participare: 99 EUR + TVA

Pachet 4 locuri: 340 + TVA

 Pentru înscrieri, vă invităm să vizitați pagina: http://learning-development.thediplomat.ro/

Organizatorii răspund, cu plăcere, și aici: +40 31 422.23.69

Save

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci