Pe locuri, fiți gata, start: 3 curse de alergat în echipă la Crosul Pădurii Copiilor

September 7, 2017, , Comenteaza, 761 afisari

Dacă după o vară toridă și încărcată de vacanțe te-ai așezat hotărât la birou, află că te poți bucura încă de weekend-uri pline de voie-bună, sport și relaxare. Dacă după concediu ai mai acumulat câteva kilograme, nu încerca să revii în formă pe banda de alergat. Înscrie-te la o cursă în aer liber, unde îți poți face prieteni noi și te poți bucura de natură! Crosul Pădurii Copiilor îți oferă trei trasee cronometrate într-o oază de natură din inima orașului:

Pachetul pentru companii oferă o experiență VIP pentru grupurile corporate. La Crosul Pădurii poți participa individual, dar și în echipă. Convinge-ți compania să renunțe la un team-building obișnuit în favoarea unuia dinamic.

Pentru firme, procesul de înscriere este simplu și avantajos. Facilitatea fiscală de redirecționare a 20% din impozitul pe profit poate fi utilizată pentru achitarea costurilor de înscriere. Banii astfel investiți se vor materializa în cauza de mediu a Pădurii Copiilor, în îngrijirea celor 58 de hectare de pădure plantate pe terenuri cu risc de deșertificare.

Crosul Pădurii Copiilor oferă ocazia de a te bucura de un eveniment în aer liber chiar în orașul tău. Înscrie-te acum pentru weekendul 30 septembrie – 1 octombrie în Ploiești sau în weekendul 7-8 octombrie în București!

 Crosul Pădurii Copiilor se desfășoară încă din 2009, iar anul acesta este o ocazie de a celebra prin mișcare, recreere și timp petrecut în aer liber. Evenimentul este susținut pentru al doilea an consecutiv de Kaufland România, ca parte a campaniei sale „Noul Tu trăiește fresh!”.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci