People in Shared Services & Outsourcing Forum – a treia ediție, 19 octombrie 2017, București

October 6, 2017, , Un comentariu, 1,582 afisari

Outsourcing Today, platforma integrată de comunicare a industriei de servicii externalizate pentru afaceri, împreună cu The Diplomat – Bucharest organizează a treia ediție a People in Shared Services and Outsourcing Forum, în data de 19 Octombrie 2017 la Hotel Caro, București.

Evenimentul anual dedicat sectorului de resurse umane din domeniul serviciilor profesionale de externalizare, aduce laolaltă companii care activează în industria serviciilor pentru afaceri (SSC, ITO, BPO), personalități academice și reprezentanți ai autorităților, pentru a analiza și identifica noi instrumente, strategii și soluții în vederea dezvoltării, implementării și optimizării modelului de HR.

Până în 2020, se estimează că, aproximativ 200.000 persoane vor lucra în industria serviciilor pentru afaceri din România, mai mult decât dublul portofoliului actual de angajați, în cele peste 120 de companii care activează în serviciile BPO, SSC sau ITO.

Scopul final spre care tind eforturile continue ale companiilor care recrutează candidați pentru posturi cu valoare ridicată, este acela de a-și consolida resursele umane și, implicit, avantajul competitiv pe piața regională și globală.

AGENDA EVENIMENTULUI

8.30 – 9.00: Înregistrarea participanților & Cafea de bun venit

9.00 – 10.45: SESIUNE PLENARĂ

Împreună cu reprezentanți ai Guvernului, vom pune în discuție aspecte ale cooperării dintre companii și autorități, necesitatea unei comunicări de succes și transparente. Propunem un dialog deschis între părțile interesate din industrie și autoritățile care încearcă să identifice pașii necesari pentru o cooperare eficientă.

Subiecte:

Speakeri confirmați:

 10.45 – 11.00: Sesiune de întrebări și răspunsuri

11.00 – 11.15: Pauză de cafea

11.15 – 12.15: SESIUNEA I TENDINȚE ÎN MODELUL DE SERVICII EXTERNALIZATE PENTRU AFACERI

Vom analiza tendințele industriei: big data, software bazat pe soluții cloud, automatizare (RPA) și tehnologii mobile văzute prin ochii profesioniștilor de HR: studii de caz practice și discuții interactive centrate pe strategiile recente utilizate în atragerea de talente, dezvoltarea abilității de leadership în raport cu satisfacerea angajaților și agilitatea organizațională.

Subiecte:

Speakeri confirmați:

12.15 – 12.30: Sesiune de întrebări și răspunsuri

12.30 – 12.40: Pauza de cafea

12.40 – 14.00: SESIUNEA a II-a TOTUL DESPRE EDUCAȚIE

Programe academice și non-academice. Optimizarea parteneriatelor companii – sistem educațional și maniera în care companiile pot avea un rol educațional.

Subiecte:

 Speakeri confirmați:

 14.00 – 15.00: Prânz și Networking 

15.00 – 17.30: WORKSHOP SIMTALENT (Simulare de Business), Trainer: Cristina Țirulnic, Executive Partner, Evolutiv Consultants Network

*Workshop-ul nu poate acomoda mai mult de 30 de persoane, prin urmare, cei interesați vor fi selectați în ordinea înregistrării.

AVANTAJELE PARTICIPĂRII

Informatii privind taxele de participare:

Taxa de participare include: participarea la toate sesiunile evenimentului, pauzele de cafea și lunch, documentaţia oficială a evenimentului și acces la prezentările speakerilor. Taxa de participare nu include cheltuielile cu transportul, cazarea participanților sau parcare.

Pentru înregistrare și detalii, vă invităm să accesați pagina evenimentului: http://people-in-outsourcing.thediplomat.ro/ sau să ne contactați la 0 31 422.23.69.

 Notă: Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

Click aici pentru a descarca Agenda draft a forumului.

Taguri:
Comentarii (1)
 1. Oare se va mai organiza si-n 2018? Experienta de anul trecut a fost una foarte buna.

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci