Perspectivele strategice asupra mobilității internaționale a angajaților sunt abordate la „Work in motion. A workforce mobility conference”

May 17, 2017, , Comenteaza, 2,721 afisari

BusinessMark anunță organizarea evenimentului Work in motion. A workforce mobility conference, ce va avea loc pe 23 mai 2017 la Hotel InterContinental, București.

Epoca modernă este caracterizată de viteză, flexibilitate și mobilitate. Globalizarea a determinat companiile să își definească internațional strategiile de business. Acest context a determinat dinamica forței de muncă să se modifice, iar politicile la nivel de mobilitate a angajaților s-au schimbat în ultimii ani. Astfel, ne propunem să abordăm tema mobilității angajaților într-o dezbatere axată pe elemente practice.

„Ce înseamnă pentru mediul de afaceri aplicarea strategiilor de mobilitate internațională? Cum influențează globalizarea acest proces și care sunt programele la care apelează reprezentanții departamentelor de Resurse Umane? Sunt doar câteva dintre întrebările la care ne propunem să răspundem. Am pregătit evenimentul Work in motion cu gândul că este mai mult decât o conferință, reprezintă mediul propice pentru dezbatere.”, a declarat Andreea Păun, Managing Partner, BusinessMark.

Participanții prezenți se întâlnesc în cadrul conferinței cu următorii specialiști:

Evenimentul Work in motion. A workforce mobility conference este dedicat directorilor generali, adjuncți și de resurse umane, legal managerilor, managerilor payroll & salarizare, directorilor financiari, antreprenorilor.

Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Save

Save

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci