The Power of Storytelling, 16-22 octombrie, București

August 10, 2017, , Comenteaza, 1,150 afisari

The Power of Storytelling, conferința anuală internațională de storytelling organizată de DoR, se întoarce în octombrie 2017 pentru a șaptea ediție cu 11 vorbitori incredibili și un nou format.

Anul acesta este unul important pentru povești. Lumea noastră e plină de turbulențe, conflicte, anxietăți și disparități. Majoritatea poveștilor pe care le auzim astăzi sunt despre haos și teamă, despre schimbări nedorite. Dar poveștile bune pot crea o punte de legătură, ne pot apropia unii de alții, ne pot evidenția o misiune comună. De aceea, tema acestui an este CLOSER. Vorbitorii noștri multipremiați – de la câștigători de Pulitzer, la nominalizați la Oscar, la o jurnalistă care a primit MacArthur Genius Grant – ne vor învăța cum să gestionăm realitățile dificile ale zilelor noastre și cum putem folosi poveștile pentru a le explica, pentru a oferi context și pentru a da o voce celor care nu sunt auziți.

Totodată, anul acesta aduce un nou format pentru The Power of Storytelling, o săptămână plină de evenimente și două tipuri de taxe de participare din care puteți alege pe site.

Lista completă a vorbitorilor din acest an este disponibilă aici, iar la secțiunea News de pe site puteți citi descrieri detaliate ale fiecărui vorbitor în parte în următoarele săptămâni.

Singura de acest gen din Europa de Est, The Power of Storytelling este o conferință  internațională ce aduce pe aceeași scenă profesioniști ai industriilor creative din toată lumea care să ne arate cum putem construi povești mai bune, care să schimbe vieți și comunități, să ne inspire și să ne apropie de ceilalți. Evenimentul este găzduit de revista DoR și Lateral

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci