Protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice S.C. CAREER ADVISOR S.R.L. are obligatia de a administra în condiTii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: transmitere newsletter, oferte speciale, promotii si discount-uri la cursuri ale partenerilor sau elaborate de PortalHR.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare inscrierii dumneavoastra in comunitatea www.portalhr.ro. Refuzul dvs. determina imposibilitatea inscrierii dumneavoastra in comunitatea www.portalhr.ro.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: departamentului de Customer Service al S.C. CAREER ADVISOR S.R.L (administratorul www.portalhr.ro).
Completarea formularului de inregistrare pe www.portalhr.ro cu datele dumneavoastra personale semnifica acordul pentru primirea informatiilor despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. CAREER ADVISOR S.R.L. prin www.portalhr.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata as semnata la office@portalhr.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.