121 idei pentru Employee Wellness

May 4, 2017, , Comenteaza, 1,453 afisari
Phoenix ATS

Cu toții ne dorim să venim cu drag la job. Cu toate că munca este apreciată în cadrul organizației în care te afli, s-ar putea să simți că rutina devine un obstacol în îndeplinirea sarcinilor tale și ale angajaților. S-ar putea să te surprindă avantajele pe care un Program de Employee Wellness le poate avea.

Programele de Employee Wellness sunt o componentă cheie în atragerea talentelor de top, menținerea bunăstării și în loializarea angajaților. Noi ne-am gândit să îți oferim o mână de ajutor în acest sens și am compilat 121 de idei din cărți (download), experiență proprie și din experiența altor companii.

Ce este Employee Wellness?

Din ce în ce mai multe companii apelează cu încredere la Employee Wellness. Un program de Employee Wellness poate fi aliatul tău principal în termeni de creștere a afacerii, de economisire a costurilor, de lucru în echipă.

Dar ce este, până la urmă, Employee Wellness?

Employee Wellness este un program care poate fi implementat sub diverse forme în cadrul unei companii de către angajator sau de către specialistul HR.

Un astfel de program corporate urmărește să îmbunătățească starea de bine în general, oferind grijă cu precădere sănătății fizice și mentale a angajaților, cu scopul de a reduce costurile over-all și de a eficientiza productivitatea.

Citește tot articolul și descarcă ebook-ul cu idei aici: 121 Idei pentru Employee Wellness.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci