2 cursuri Coaching Vision pentru dezvoltare și performanță

January 29, 2013, , Comenteaza, 4,480 afisari
Phoenix ATS

Coaching Vision împreună cu Metropolis organizează la Hotel Marshal Garden din București, în perioada 15-16 Martie 2013 două cursuri susținute de către John Thompson – „Comunicare și Tehnici de Prezentare” și „Tehnici Avansate de Coaching”.

Cele două cursuri sunt concepute astfel încât să acopere atât cunoștinte teoretice, cât și practice despre subiectele abordate și le sunt adresate în special oamenilor care lucrează în organizații, în echipe de proiecte sau în alte contexte în care au nevoie de instrumente avansate pentru a comunica eficient și a-i motiva pe cei din jurul lor.

Cursul de „Comunicare și Tehnici de Prezentare” va avea loc în data de 15 Martie, abordand subiecte ca realizarea unui discurs public, sporirea încrederii de sine, impactul personal sau analizarea audienței. Cel de-al doilea curs, „Tehnici Avansate de Coaching”, va avea loc în data de 16 Martie și reprezintă o aprofundare a cunoștințelor despre comportamentul uman în vederea creării unei comunicări relevante și eficiente. Printre subiectele abordate se numără motivarea, automotivarea și stilurile comportamentale.

Recrutezi?

Career Advisor

E-recruitment

Coaching Vision se află la organizarea celui de-al treilea eveniment alături de John Thompson și Metropolis. Cele două cursuri se remarcă prin experiența internațională a speaker-ului, dar și prin flexibilitatea formatului și gradul ridicat de inovare pe piața românească.      

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci