Secțiune susținută de

2015 – un an de viață împlinită

Portal HR \ Evenimente \ 2015 – un an de viață împlinită

Vrei să trăiești frumos în 2015?

Te-ai săturat să te lași pe tine întotdeauna pe locul 2 (sau chiar 3 sau 4…) al vieții tale?

Ești pregătit ca la început de an să îți oferi cadou o zi pentru TINE?

Te invit atunci la cea de-a treia ediție a programului “2015 – un an de viață împlinită”!

Vom parcurge împreună următoarele etape:

Îți iei “la revedere” de la 2014. Te bucuri de ceea ce ai deja în viața ta și lași acest an să plece, cu bucuriile și momentele sale mai dificile, cu lecțiile sale pentru tine. Afli cum poți crea spațiu în viața ta pentru Anul Nou, cum poți invita ceea ce este bun pentru tine în 2015.

Visezi cu “ochii deschiși” la 2015. Îți dai voie să îți imaginezi un an care te-ar ajuta cel mai mult să evoluezi, un an în care să fii aliniat misiunii tale personale. Știi cum vrei să crești și să contribui în 2015. Îți stabilești intenții puternice pentru acest an prin care să ai grijă de corpul, mintea, emoțiile și spiritul tău. Vizualizezi viața ta împlinită, în care nu mai este nevoie să te împarți între multiplele tale roluri (familie, carieră, relație de cuplu…).

Te apuci de treabă. Înțelegi ceea ce nu se spune de obicei despre “legea atracției” – faptul că, pe lângă intenție, “munca” (citește obiceiurile zilnice) este esențială. Găsești cele mai bune modalități pentru tine de a crea un “context de inevitabilitate” pentru ca “lista ta de obiceiuri” să se întâmple. Descoperi cum sa scapi de rutinele care te blochează și nu te mai lași atras în activități care nu te dezvoltă.

Cum va fi acest workshop?

Vei lucra experiențial, combinând tehnici de coaching (gestionarea tranzițiilor, vizualizarea, dezvoltarea obiceiurilor) cu elemente inspirate din terapia prin artă (exerciții cu imagini, colaj). Va fi un workshop interactiv în care îți vei antrena toate cele patru inteligențe (corpul, emoțiile, mintea și spiritul).

Cine este facilitatorul?

Raluca Mohanu este executive coach și trainer. Misiunea sa personală este sa îi ajute pe ceilalți să își trăiască misiunea lor personală cu bucurie, responsabilitate și integritate. Mai multe despre Raluca puteți afla la www.steps4change.ro

Care este investiția ta?

Prețul workshop-ului este de 300RON.

Beneficiezi de o reducere de 50% (pret de 150RON) dacă ești:

–       Membru în comunitatea Steps4Change (client de coaching individual, participant la cel puțin un curs deschis sau în mediul organizațional)

–       Membru în comunitatea gazdă, Seeds for Happiness.

Plata se face cash înainte de începerea workshop-ului.

Unde?

La sediul Seeds for Happiness, Strada Fabricii de Chibrituri nr. 16 (puncte de reper – Parcul Carol, Autogara Filaret). Vezi harta.

Când?

Sâmbătă, 31 ianuarie ora 9:30 – 17:30.

Cum te înscrii?

Înscrie-te acum trimițând un email la adresa raluca.mohanu@steps4change.ro.

Data articol: ianuarie 19, 2015

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam