25 de idei de la executivi de top

March 15, 2016, , Comenteaza, 1,691 afisari
Phoenix ATS

Sunt situații când imitația e bună. Mai precis, atunci când vine vorba de înțelegerea modului în care acționează managerii de top ai companiilor despre care citim în media internațională și punerea în aplicare a “lecțiilor” pe care aceștia le transmit prin mesaje directe sau indirecte.

Despre astfel de lecții este vorba în ebook-ul oferit de cei de la Glassdoor, pe care vi-l recomandăm azi. Din discuțiile pe care le-au avut cu executivi de top, ei pun la dispoziția celor interesați 25 de idei esențiale pentru un management eficient în secolul 21.

Ebook-ul acoperă o paletă variată de subiecte: de la inspirație imediată (“Ajută-i pe ceilalți să își găsească și trăiască sensul.” – Brad Jackson), până la sfaturi care, odată adoptate, pot transforma companiile din simple prezențe pe piață în medii pentru care profesioniștii de succes să își dorească să lucreze.

Va fi vorba despre încredere și modul în carea poate fi ea integrată în cultura organizațională, despre comunicare deschisă care presupune sinceritate și transparență în relația cu angajații, despre munca în echipă și înțelegerea rolului fiecăruia în angrenajul organizațional și, nu în ultimul rând, despre efortul constant al executivilor de a schimba status quo-ul, de a parcurge drumul sinuos de la obiective “reci” la fericirea angajaților.

Descarcă și citește acum ebook-ul: 25 Tips from Top CEOs.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci