5 idei pentru brandul personal

March 24, 2015, , Comenteaza, 1,943 afisari
Phoenix ATS

Atunci când vorbim despre brand personal, ne gândim mai degrabă la modul în care este percepută imaginea noastră în comunitatea de profesioniști și la modalitățile prin care ne putem “comunica” mai bine în comunitățile relevante pentru cariera noastră. Tendința este de a vedea lucrurile în ansamblu și asta nu e neapărat rău, dacă nu am risca să trecem cu vederea impactul pe care îl avem la locul de muncă și modul concret în care acesta poate afecta direct și pe termen lung brandul personal.

Nu trebuie să subestimăm niciodată puterea zvonurilor iar locul în care ne petrecem mai mult de 8 ore pe zi și persoanele cu care interacționăm în mod frecvent sunt punctele critice de care depinde într-o măsură foarte mare reputația noastră ca profesioniști. Astfel, printre primele preocupări legate de construirea unui brand personal de succes ar trebui să fie grija pentru modul în care suntem percepuți la locul de muncă, ce se spune despre noi când nu suntem prezenți, care sunt aspectele pentru care suntem lăudați, care sunt “defectele” pentru care suntem criticați și cât de des se întâmplă asta.

Articolul de pe Careerealism pe care vi-l recomandăm azi ne ajută în efortul de construire a brandului personal cu 5 idei pentru consolidarea acestuia la locul de muncă. Astfel, pentru a ne asigura o reputație sănătoasă (printre altele), trebuie să avem în vedere următoarele aspecte:

1. Cum comunicăm în ce constă valoarea noastră ca profesioniști.

2. Cum și cui cerem feedback.

3. Cum ne asigurăm că suntem consecvenți în abordarea problemelor și responsabilităților zilnice.

4. Cum utilizăm social media pentru consolidarea brandului personal.

5. Cum ne promovăm brandul direct.

Despre brandul personal vom discuta în detaliu și la cursul de recrutare pe care îl organizăm pe 23 și 24 aprilie, dar până atunci vă recomandăm lectura detaliată a articolului 5 Tips For Building Your Personal Brand In The Workplace.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci