Angajați fericiți = clienți fericiți

January 25, 2017, , Comenteaza, 1,901 afisari
Phoenix ATS

Se pare că există o legătură clară între fericirea angajaților la locul de muncă și satisfacția clienților față de produsele și/sau serviciile companiei.

Dacă o organizație are angajați cu probleme de performanță, va descoperi, probabil, că are și clienți nemulțumiți sau dezamăgiți. Reciproca este valabilă. Dacă apar informații referitoare la consumatori care renunță la serviciile/produsele unei companii, atunci unul din aspectele care trebuie avute în vedere pentru a remedia această situație este și nivelul de motivație și implicare (deci implicit de fericire) a angajaților.

Infograficul pe care vi-l recomandăm azi evidențiază modul în care angajații cu grad mare de autonomie, echipați cu toate informațiile și instrumentele de care au nevoie pentru a reuși vor duce la o creștere a nivelului de satisfacție a consumatorilor cu produsele/serviciile companiei respective.

Pornind de la cauzele demotivării angajaților (minim 40 de ore petrecute la birou în fiecare săptămână, lipsa unui feedback construtiv, tehnologia învechită, lipsa mobilității etc.), trecând prin ceea ce îi frustrează pe clienți (discuția cu mai mulți angajați pentru a rezolva o problemă simplă, lipsa feedback-ului și/sau informațiilor despre ce se întâmplă mai departe, interfețe depășite de interacțiune cu clientul etc.), infograficul prezintă și strategiile care trebuie implementate pentru a crește nivelul de implicare a angajaților și, implicit, pe cel de satisfacție a clienților.

Sursă infografic aici.

Mai multe informații despre legătura dintre nivelul de satisfacție a angajaților și cel de satisfacție a clienților găsiți și în acest whitepaper.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci