Angajatori de TOP: 15-16 martie, Timișoara

March 1, 2019, , Comenteaza, 357 afisari
Phoenix ATS

Pe 15-16 martie, Timișoara își schimbă numele în Orașul Joburilor

70 de companii și peste 3000 de joburi vor fi deschise la Angajatori de TOP

Cel mai mare targ de cariera din România revine în Timișoara pe 15-16 martie la Centrul Regional de Afaceri. Angajatori de TOP Timişoara reuneşte 70 de companii, angajatori din zone foarte variate și mulți jucători din domeniile precum: inginerie, IT, servicii financiar-bancare, retail, automotive și logistică.

Ediția cu numărul 14 Angajatori de TOP Timișoara le propune candidaților rolul de turiști în „Orasul joburilor”. Evenimentul Angajatori de TOP se transformă pentru 2 zile în locația „must visit”, un oraș pe care niciun candidat în căutarea unui loc de muncă nu trebuie să îl rateze. Conceptul acestei ediții, „Orasul joburilor”, le prezintă candidaților o destinație de „călătorie” care îi aduce mai aproape de a obține jobul dorit. Pe 15-16 martie, candidații pot vizita standurile companilor, 70 de angajatori pe harta obiectivelor turistice și pot aplica la peste 3000 de joburi in Timisoara, programe de internship sau management trainee. Oportunitățile de carieră în domenii extrem de variate, prestigiul companiilor prezente, volumul joburilor, zona de conținut dedicată workshop-urilor și conferințelor și posibilitățile de networking definesc Angajatori de TOP ca fiind cel mai important târg de carieră din Banat.

Indiferent de tipologia de „turist”: începător, experimentat sau avansat, candidații au două zile în care să viziteze toate „obiectivele turistice”:

 

Cum trebuie să se pregătească un candidat pentru o “vizită în orașul joburilor”? Pentru că timpul petrecut în Orașul joburilor să fie valorificat la maxim, pregătirea trebuie să fie pe măsură. Este important ca cei care vor să participe la Angajatori de TOP să își facă “ckeck-in-ul”, să se înscrie la sectiunea dedicată evenimentului, pe www.hipo.ro, să completeze CV-ul în proporție de 50% și să îl descarce în format BarCode. Din perspectiva companiilor, în pregătirea pentru participarea la Angajatori de TOP, candidații ar trebui să aibă în vedere următorele 3 aspecte:

 

Câțiva dintre angajatori care pot fi întâlniți pe 15-16 martie la Centrul Regional de Afaceri sunt: Akwel Automotive, Atoss, BeeSpeed subsidiara ZF, Bosch Service Solutions, Coca-Cola HBC Romania, Continental, DM Drogherie Markt, Draexlmaier Group, Dynata, Elektrobit, Faulhaber Motors, Flex, HELLA, Kaufland Romania, Kimball, Lidl Romania, Mahle, Microsoft, Nokia, ProCredit, Raiffeisen Bank, RapidSolution, REWE Romania – Penny Market, Rossini Sleeve Technologies, SAP, Te Connectivity, Toluna, Veoneer, Virtual 7, Visteon, Walter Group, Wipro Technology.

Mai multe detalii despre târgul de joburi Angajatori de TOP Timișoara pot fi accesate la secțiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara/

 

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci