Au început înscrierile la conferinţa „Cultura organizaţională: sănătate şi securitate în muncă”

January 16, 2013, , Comenteaza, 2,400 afisari
Phoenix ATS

HART Consulting, Leadership in International Management (LIM) şi Gi Group vă invită marţi, 12 februarie 2013, orele 9.00-13.00, la conferinţa cu tema „Cultura organizaţională: sănătate şi securitate în muncă”.

Siguranţa şi securitatea în muncă reprezintă condiţiile de bază pentru reputaţia şi profitabilitatea unei companii; tocmai de aceea preocuparea faţă de acestea este nu numai justificată, ci absolut necesară.

Evenimentul este dedicat specialiştilor în resurse umane şi directorilor de resurse umane, directorilor de sănătate şi siguranţă în muncă, directorilor de producţie, directorilor generali, din domenii precum: producţie, construcţii, energie, transport, sănătate, retail.

Recrutezi?

Career Advisor

E-recruitment

Temele conferinţei:

Speakeri:

Invitati speciali:

Mai multe detalii găsiţi accesând linkul acesta.

Taxa de participare la eveniment este: 70 euro, plus TVA / persoană. Pentru grupuri mai mari de 3 persoane, taxa de participare este de 50 euro, plus TVA / persoană.

Pentru înscrieri: consulting@hart.ro sau +40 21.310.54.57 / 59.

HART Consulting are o istorie pe piaţa locală de 7 ani, oferind servicii de consultanţă în arii precum: selecţie (ROI, studii de benchmark intern, evaluări de personalitate şi de abilităţi), programe de evaluare şi dezvoltare la nivel individual şi de echipă (profile de leadership Hogan Assessment, 360 feedback, Assessment & Development centers, coaching), studii organizaţionale, coaching, seminarii pe tematici de HR. Suntem parte a reţelei internaţionale Hogan Assessment Systems şi partenerul autorizat pe România şi Republica Moldova.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci