Branding de angajator – descoperă de ce ai nevoie

June 6, 2012, , Comenteaza, 3,267 afisari
Phoenix ATS

Chiar dacă nu îți dai încă seama de importanța lui, organizația ta are nevoie de un brand de angajator puternic. Avantajele vor fi vizibile atât în succesul proceselor de recrutare, cât și în cele de training, management al talentelor, în managementul performanțelor etc.

Care este însă rețeta unui astfel de brand de angajator? Din păcate (sau din fericire) lucrurile nu sunt atât de simple. Nu există o rețeta ci mai degrabă o serie de pași care trebuie parcurși în condițiile unei permanente racordări la contextul economic (dar și cultural/de mentalități) în care activează organizația.

Ca să îți fie mai ușor să alegi instrumentele de care ai nevoie pentru elaborarea și consolidarea acestui brand în organizația ta, îți sugerăm un webinar ERE pe această temă. De la discuția despre site-ul de carieră, la modalitățile de comunicare efectivă cu baza de candidați disponibilă, evenimente online sau live, social media etc., subiectele sunt pe cât de variate pe atât de utile (și nu atât de “tehnice” pe cât ar părea la prima vedere).

Află mai multe informații și înscrie-te la webinarul No Fear Employment Branding – Low To High Tech Ways To Increase Stickiness de pe 12 iunie 2012.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci