Bucurestenii in topul… nemultumitilor

October 22, 2010, , Comenteaza, 3,585 afisari
Phoenix ATS

Bucurestenii par sa fie printre cei mai nemultumiti angajati atunci cand vine vorba de conditiile de munca. Ii deranjeaza nu numai conditiile fizice proaste (zgomot, iluminare slaba etc), cat mai ales probleme cum ar fi neclaritatea sarcinilor si, in general, aspecte ce tin de dezvoltarea personala.

Seful si lipsa de abilitatea a acestuia in probleme de coordonare este un alt aspect care apare des mentionat in enumerarea motivelor de nemultumire.

Citeste mai multe despre aceasta cercetare a Institutului de Cercetare a Calitatii Vietii aici.

Recrutezi?

Career Advisor

E-recruitment

Ceea ce cercetarea nu isi propune sa acopere sunt consecintele complexe ale acestor nemultumiri. Pe scurt, nemultumirea angajatului este mama lipsei de performanta. Nemultumirea inseamna demotivare, stres, atmosfera negativa si impactul asupra rezultatelor concrete este unul evident neplacut.

Probabil ca acest nivel de numultumire este mai mare acum, in perioada de criza, decat inainte. E insa mai important ca organizatiile sa considere aceste informatii statistice drept o explicatie posibila a problemelor pe care le au: lipsa angajamentului, dedicatiei si prezenta unui numar din ce in ce mai mare de angajati nefericiti si in consecinta  neperformanti.

Afla care sunt argumentele stiintifice care sustin legatura dintre fericirea si gradul de multumire al angajatilor si succesul unei organizatii aici.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci