BusinessMark: Conferința de resurse umane, „HR Business Strategist”, pentru prima dată la Timișoara

March 22, 2017, , Comenteaza, 1,075 afisari
Phoenix ATS

BusinessMark anunță organizarea conferinței „HR Business Strategist”, ce va avea loc pe 30 martie 2017 la Hotel Timișoara, în orașul cu același nume. Cei mai buni specialiști în domeniu vor discuta despre aliniera filosofiei de HR la planificarea tacticilor de business ale organizației, dar și despre cum contribuie departamentul de resurse umane la atingerea unui nivel înalt de business performance.

Evenimentul abordează teme de interes precum: rolul coordonatorului de resurse umane la nivel de business strategy & development, result-centric leadership, career mapping for millennials, sharing economy, cultura organizațională ca factor diferențiator, career development & team management și altele.

„Ne bucurăm ca, la prima ediție HR Business Strategist organizată la Timișoara, să avem invitați speakeri cu viziuni și perspective diferite, ce conduc echipe de HR la nivel național și care vin să împărtășească din experiențele trăite cu alți specialiști în domeniu. Prin urmare, ne dorim să creăm o comunitate din ce în ce mai puternică și unită a liderilor de HR. ”,a declarat Ioana Marin, Event Project Manager, BusinessMark.

Participanții au oportunitatea să interacționeze cu următorii speakeri:

Prima sesiune:

 A doua sesiune:

A treia sesiune:

Conferința „HR Business Strategist” se adresează specialiștilor și liderilor care coordonează departamentele de resurse umane: Directori Generali, HR Managers, HR Business Partners, General HR Specialists, Senior HR Consultants și antreprenorilor.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci