Câștigă (cu) starea de flux

September 2, 2011, , Comenteaza, 4,493 afisari
Phoenix ATS

Dacă ți-a trezit interesul recenzia despre cartea Starea de flux de Mihaly Csikszentmihalyi si ți-ai adus aminte de un moment (sau momente din viața ta) când ai trăit o armonie perfectă între ceea ce iți doreai, simțeai și gândeai, atunci te invităm la concurs.

Povestește-ne despre una din aceste experiențe si poți câștiga un exemplar gratuit al cărții Starea de flux, oferit de Okian.

Regulamentul concursului:

1. Data limită pentru trimiterea poveștii este 16 septembrie 2011. Povestea trebuie trimisă la adresa office@portalhr.ro.

2. Poveștile despre starea de flux trebuie să fie mai degrabă din sfera vieții profesionale sau cel puțin cu relevanță pentru dezvoltarea personală. Poveștile cu conținut nepotrivit sau irelevant vor fi excluse din concurs.

3. Câștigătorul va fi desemnat de echipa PortalHR și va beneficia, în afară de exemplarul gratuit al cărții, de publicarea poveștii pe PortalHR.

4. 10 dintre ceilalți participanți ale căror povești vor fi considerate interesante/provocatoare/deosebite de către echipa PortalHR vor primi un cupon de discount de 10% pentru orice comandă pe site-ul Okian.

5. Câștigătorii vor fi anunțați până la data de 23 septembrie 2011.

Mult succes!

 

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci