Câștigă o invitație la conferința “CEO’s and Organizational Culture”

May 7, 2013, , 4 comentarii, 3,768 afisari
Phoenix ATS

HART Consulting îl va avea ca invitat special la a 6-a ediţie a Conferinţei HART HR Strategic de pe 22 mai pe Ryan Ross, Vicepresident Hogan Assessment SUA.

Ryan Ross este o autoritate recunoscută la nivel internaţional pe zona de evaluarea talentelor pentru selectarea angajaţilor şi dezvoltarea leadership-ului. Cu o experienţă de peste 18 ani, Ryan a lucrat în numeroase arii, ocupandu-se şi de alianţele strategice Hogan şi partenerii din întreaga lume. A dezvoltat şi implementat la scară mare şi pe mai multe niveluri programe de selecţie pe plan intern şi internaţional şi a oferit consultanţă organizaţiilor în această direcţie. Are, de asemenea, o vastă experienţă în validarea şi   utilizarea evaluărilor de personalitate în contextul pre-angajarii. Experienţa lui Ryan cuprinde arii precum: dezvoltarea de leaderi, managementul talentelor, precum şi proiecte de planificarea succesiunii. Este considerat un expert în privinţa predicţiei factorilor de deraiere în management.

Tema evenimentului din 22 mai este „CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it?”. Mai multe informații despre eveniment poți afla aici.

Recrutezi?

Career Advisor

E-recruitment

Împreună cu HART Romania, organizatorul evenimentului, PortalHR îți oferă posibilitatea de a participa gratuit la acest eveniment esențial pentru înțelegerea modului în care liderii influențează arhitectura organizațională.

Ce trebuie să faci ca să câștigi o invitație?

Scrie-ne într-un comentariu (aici sau pe pagina noastră de Facebook) care crezi că sunt 3 ingrediente ale unui CEO performant. Premiem cel mai interesant răspuns cu o invitație la evenimentul din 22 mai.

Data limită până la care poți comenta pentru a câștiga o invitație este 17 mai 2013.

Mult succes!

Taguri:
Comentarii (4)
 1. Maria F. says:

  Pornind de la premisa conform careia organizatiile prezentului si ale viitorului sunt cele care invata, Un CEO performant este unul creativ, pregatit pentru schimbare si constient pe sine. Motivatia sa ca si contributie la performanta ar trebui sa depaseasca factori precum imaginarea in comun a idelor , cunoasterea aspiratiilor si a filtrelor de viziune asupra schimbarilor organizationale.

 2. Ioana Balasa says:

  Cred ca cele 3 ingrediente ale unui CEO performant sunt: 1. capacitatea de isi motiva oamenii in sesul angajamentului real pe care un om in poate depune in munca pe care o realizeaza; 2. ceea ce da companiei: structura si ambitia adusa in interior 3. modul in care isi exercita puterea pentru a dezamorsa situatii delicate legate de echipa sau de business.

  Multumesc
  Ioana Balasa

  • Portal HR says:

   @Ioana, multumim pentru comentariu. Ai castigat invitatia, ti-am trimis mai multe detalii pe mail si asteptam raspunsul tau cu toate informatiile cerute. Felicitari!

 3. Daniela says:

  Un CEO performant nu este acela care isi formeaza un trust de creiere, ci isi foloseste ideile in a crea un mediu in care sa nu forteze vulnerabilitatea subordonatilor. Obtinerea performantei depinde in mare masura de manuirea cuvintelor, iar ingredientul necesar este amplificarea puterii cuvantului. Nicidecum talentul discursului nu dobandeste valoare daca acel om nu emana aura pozitiva, ca magie in actului vorbirii.

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci