Cât costă o procedură de recrutare ineficientă

April 12, 2016, , Comenteaza, 1,947 afisari
Phoenix ATS

Nu e prima dată când aducem în discuție modul în care evaluăm eficiența proiectelor de recrutare. Deși la prima vedere am fi tentați (mai ales în cazul proiectelor dificile) să considerăm recrutarea încheiată cu succes în momentul în care candidatul ales acceptă oferta, lucrurile sunt, de fapt, mult mai complicate.

Eficiența procedurii de recrutare devine evidentă abia în timp, după ce noul angajat dă rezultatele așteptate, motiv pentru care recrutorul trebuie să depășească barajul (psihologic sau nu :-)) al “plasamentului” și să înțeleagă cum și de ce trebuie să poată anticipa posibile eșecuri ale candidatului încă din timpul procesului de selecție și evaluare.

Acesta este motivul pentru care vă recomandăm azi un infografic realizat de cei de la Cornerstone pe tema pierderilor din timpul proceselor de recrutare, a costurilor mai puțin vizibile. Veți descoperi astfel care sunt costurile zilnice concrete ale pozițiilor vacante din organizație, cât de grav poate afecta ROI-ul o angajare eșuată și măsura în care angajații prost selectați pot afecta productivitatea celor din jur.

Aflați mai multe informații pe această temă descărcând acum infograficul: What Can A Bad Recruiting Cost You?

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci