Ce abilitati ai in profilul tau de pe LinkedIn?

March 23, 2011, , Comenteaza, 6,808 afisari
Phoenix ATS

Daca ai intrat doar de cateva ori pe LinkedIn, ti-ai schitat profilul dar nu intelegi de ce vorbeste atat de multa lume despre cat de util este din punct de vedere profesional, s-ar putea ca articolul pe care il recomandam azi sa fie exact ceea ce ai nevoie.

Ideea de baza de la care porneste este aceea ca doar existenta profilului tau in aceasta retea nu iti asigura, de fapt, beneficiile despre care se vorbeste atunci cand se vorbeste despre LinkedIn. E nevoie de mai mult efort (stim, nimic nu e simplu, din pacate) si de o investitie constanta de timp si resurse de energie si atentie.

In afara de importanta actualizarii permanente a informatiilor din profil si de eforturile constante (am indrazni sa spunem zilnice) de construire a retelei (nu uita in acest scop de functia de share si de posibilitatea de inscriere in grupuri cu interese profesionale similare), LinkedIn a lansat de curand si sectiunea de skills. Cu ajutorul acestei optiuni, poti adauga in profilul tau acele abilitati/competente care te pot comunica si promova mai bine in ochii potentialilor angajatori.

Recrutezi?

Career Advisor

E-recruitment

LinkedIn iti ofera detalii despre ce presupune zona respectiva de competenta pe care vrei sa o incluzi in profilul tau, despre profile de profesionisti care o au deja activa, dar si, foarte interesant, despre cresterea interesului pentru competenta/abilitatea respectiva in comparatie cu altele specifice pentru aceeasi zona profesionala. Nu in ultimul rand, o cautare dupa o anumite abilitate iti ofera la rezultate si grupurile de Linkedin de interes, facilitandu-ti astfel accesul la discutii relevante.

Citeste tot articolul How To: Optimize Your LinkedIn Profile’s New Skills Section pentru o clarificare a modului in care alegerea inspirata dar corecta a abilitatilor care te reprezinta iti poate sustine brandul personal si aduce efectiv profilul tau in cautarile angajatorilor.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci