Cei mai conectați profesioniști din LinkedIn

September 5, 2011, , Comenteaza, 4,994 afisari
Phoenix ATS

În luna iunie a acestui an, LinkedIn a depășit pragul de 100 milioane de membri. Pentru a înțelege mai bine ce înseamnă acest număr, puteți accesa aici un raport grafic cât se poate de sugestiv despre creșterea și evoluția acestei platforme.

În afară de aceste informații, ceea ce ne-a atras atenția la articolul de pe ResumeBear pe care vi-l recomandăm azi este topul celor mai conectați (în termeni cantitativi, este adevărat) profesioniști de pe LinkedIn. Mai precis (și foarte interesant), din cei 10 menționați, 3 activează în domeniul resurselor umane, primii doi din lista fiind chiar specialiști în zona de recrutare.

Ron Bates, primul în top, are 43K conexiuni, in vreme ce ceilalți se pot lăuda cu peste 30,ooo de contacte directe. Una din explicațiile pe care autorul articolului le oferă pentru acest lucru este prezența timpurie în rețea dar, după cum probabil v-ați convins deja, pentru a ajunge la un asemenea număr de conexiuni e nevoie de mai mult decât un entuziasm de început.

Interesul nostru pentru LinkedIn și pentru avantajele pe care le aduce atât în plan individual cât și organizațional nu mai este de mult timp o noutate. Și pentru că suntem convinși că întotdeauna e loc de mai bine atât în modul de prezentare și utilizare a profilului, cât și în acțiunile concrete de construire a rețelei tale de contacte, îți reamintim câteva din articolele pe teme legate de LinkedIn pe care nu trebuie să le ratezi:

1. Titulaturi sugestive pe LinkedIn

2. Studiu LinkedIn – candidat activ sau pasiv?

3. LinkedIn în limba română

4. 13+1 grupuri LinkedIn în care trebuie să te inscrii

5. Ce abilități ai în profilul tău de pe LinkedIn?

Și nu în ultimul rând, dacă vrei să afli mai multe despre cei mai conectați profesioniști din LinkedIn, accesează articolul Who Are The 10 Most Connected People on LinkedIn?

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci