Cine merge la conferința lui Mălăele – “În stare de dialog”

March 12, 2013, , Comenteaza, 2,393 afisari
Phoenix ATS

Săptămâna trecută vă povesteam despre conferința lui Horațiu Mălăele, “În stare de dialog” și vă provocam să ne convingeți să vă oferim una din cele două invitații gratuite.

Le mulțumim tuturor celor care au participat, câștigătoarele sunt:

Aura Oprea, cu comentariul:

Recrutezi?

Career Advisor

E-recruitment

Interesata prea mult de actiunile concurentei, mi s-a povestit o “pilda” americana de marketing in care Howard Gossage desfiinteaza cliseul “fight fire with fire”, spunand “that’s silly, you fight fire with water!”. Astfel, am citit mai multe despre Howard Gossage, pe care din pacate nu il stiam si am inceput sa folosesc mai des apa. :-)

și Ana Costea, cu comentariul:

In incercarea de a dezvolta un plan de comunicare pentru un proiect intern, am avut un dialog cu echipa de proiect; dialogul a fost o sosea cu doua sensuri, dar din pacare ambele sensuri erau “de dus”, nu a existat sens de intors (colegii nu au acceptat feedback: se putea modifica pe ici, pe colo, prin partile esentiale, dar sa ramana finala varianta lor :) . calatorind astfel pe sensul lor de mers, mi-am dat seama ca trebuie sa-mi exersez puterea de convingere si fermitatea tonului.
Desi soseaua cu doua sensuri este mai aglomerata, iti ofera avantajul ca vezi cladirile si copacii de pe ambele sensuri de mers, ceea ce-ti ofera un peisaj complet (te ajuta deci in luarea unor decizii corecte).

Felicitări câștigătoarelor! Vor primi de la noi pe mail toate detaliile pentru participare.

 

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci