Cisco conectează în siguranță mediile dificile de lucru și locațiile greu accesibile la IoT Edge  

June 12, 2019, , Comenteaza, 205 afisari
Phoenix ATS

Uzinele chimice, rafinăriile de petrol și minele reprezintă unele dintre cele mai dificile medii de lucru din lume. În aceste industrii, conectivitatea și datele sunt de importanță critică din punctul de vedere al activității desfășurate, iar o perioadă de nefuncționare afectează atât veniturile obținute, cât și siguranța angajaților.

Astăzi, Cisco lansează o nouă tehnologie de rețea, concepută să reziste condițiilor dificile de mediu, oferind echipelor IT și OT (Operational Technology) capabilități pentru rețeaua bazată pe intenție, pentru a măsura și accelera proiectele IoT.

Inovațiile Cisco IoT includ:

„O conexiune sigură stă la baza oricărei implementări IoT,” a declarat Liz Centoni, vicepreședinte senior și manager general IoT în cadrul Cisco. „Prin extinderea rețelei bazate pe intenție la periferia IoT, ajutăm echipele IT și OT să lucreze împreună, pentru a reduce complexitatea operațională, a crește veniturile și a îmbunătăți siguranța muncii.”

Rețeaua bazată pe intenție reprezintă o schimbare fundamentală a modului în care sunt construite și gestionate rețelele. Aceste rețele fac trecerea de la metodele tradiționale de gestionare a rețelei, manuale și consumatoare de timp, la metode moderne, prin care sunt captate intențiile de business și traduse în politici de rețea. Prin oferirea rețelei bazate pe intenție clienților IoT, organizațiile vor putea scala automat și vor avea flexibilitatea de a conecta vechea infrastructură cu cea nouă, precum rețeaua 5G, în totală siguranță, oferind în același timp protecție integrată.

Ecosistemul de inovare Cisco

Pentru industria gazelor și petrolului, o înțelegere mai bună a rețelei înseamnă îmbunătățirea timpilor de funcționare, mentenanță predictivă și un risc mai scăzut pentru angajați. De aceea, Cisco și Emerson lucrează împreună pentru lansarea pe piață a unei soluții comune care combină rețelele wireless de ultimă generație cu cele mai avansate sisteme de control al proceselor.

„Prin integrarea noului access point Cisco Heavy duty cu gateway-ul WirelessHART de ultimă generație de la Emerson, putem valorifica datele obținute de la senzori despre activele critice astfel încât să obținem vizibilitate completă și să îmbunătățim productivitatea și siguranța operațiunilor,” a spus Bob Karschnia, vicepreședinte și manager general pentru servicii wireless din cadrul departamentului Automation Solutions de la Emerson.

Pe măsură ce rețeaua devine din ce în ce mai ușor programabilă, ecosistemul de parteneri și dezvoltatori al Cisco a devenit crucial pentru stimularea inovației. DevNet, programul Cisco dedicat dezvoltatorilor, oferă un set de instrumente pentru dezvoltatori pentru a facilita inovațiile în cadrul IoT Edge. Ecosistemul de parteneri are disponibilă astfel o modalitate consecventă de a construi și gestiona aplicații dedicate, ce permite o flexibilitate extinsă de care clienții au nevoie pentru a obține rezultate de business mai bune. IoT Developer Center include materiale educative, instrumente pentru dezvoltatori și resurse suplimentare pentru ca partenerii să poată crea soluții și aplicații în cel mai scurt timp. 

Servicii și disponibilitate

Resurse suplimentare

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci