Coca-Cola HBC România este, pentru al cincilea an consecutiv, cel mai dorit angajator din industria bunurilor de larg consum

July 12, 2019, , Comenteaza, 321 afisari
Phoenix ATS

Coca-Cola HBC, liderul industriei de băuturi din România, este „cel mai dorit angajator din industria FMCG”, pentru al cincilea an consecutiv, și unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, conform ediției din acest an a Topului celor mai Doriți Angajatori, realizat de Catalyst Solutions.

 „Aș vrea, în primul rând, să le mulțumesc tuturor celor care lucrează pentru Coca-Cola HBC România. Ei sunt cei care au făcut posibilă această recunoaștere și au contribuit foarte mult la construirea reputației companiei noastre. Suntem onorați să ne menținem în topul preferințelor oamenilor atunci când vine vorba despre alegerea unui loc de muncă. Apreciem confirmările pe care ni le oferă publicul pentru eforturile noastre, precum și toate formele de evaluare din partea acestora, care ne ajută să devenim mai buni și să facem acele schimbări de care oamenii din organizația noastră au nevoie. Pentru noi, oamenii mulțumiți de locul în care muncesc și pasionați de ceea ce fac  reprezintă cheia succesului nostru. Pentru că, la finalul zilei, ceea ce ne dorim este să reușim să creăm un mediu de lucru în care oamenii pot învăța, pot crește și pot profita de provocările și oportunitățile din carierele lor”, a declarat Mihaela Ioniță, Country HR Manager, Coca-Cola HBC România.

În cadrul companiei Coca-Cola HBC România, le punem la dispoziție celor din echipa noastră o serie de beneficii și programe, menite să asigure dezvoltarea lor profesională și personală, respectiv abilitățile de care au nevoie pentru a-și  construi o carieră conform așteptărilor. Conform datelor companiei, peste 95% dintre angajații Coca-Cola HBC România care au participat la programe de dezvoltare a celor cu potențial au promovat la cel mult 12 luni de la încheierea programului.

Potrivit celui mai recent Raport de Sustenabilitate al Coca-Cola HBC România, pentru perioada
2016-2017, compania a plătit, în 2017, beneficii totale de peste 1,58 milioane de euro angajaților săi din România.

Coca-Cola HBC România este un angajator care respectă drepturile tuturor angajaților săi și menține un mediu de muncă deschis, incluziv, corect, sigur și pozitiv. În 2018, Coca-Cola HBC România a semnat Carta Diversității, alături de alte organizații și companii din România. Unul dintre principalele angajamente, la nivelul Grupului Coca-Cola HBC, se referă la obținerea echlibrului total între sexe, urmând ca 50% dintre posturile de manager să fe deținute de femei până în 2025 în toate cele 28 de țări unde este prezent Grupul Coca-Cola HBC.

Topul celor mai Doriți Angajatori din România este elaborat anual de compania Catalyst Solutions și ia în considerare o serie de caracteristici pe care candidații le caută la o companie, cum ar fi pachetele salariale, renumele companiei, posibilitățile de dezvoltare în interiorul unei organizații sau siguranța locului de muncă.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci