Comentează și câștigă pe PortalHR

December 15, 2011, , 2 comentarii, 5,852 afisari
Phoenix ATS

Ați văzut că ne-am pus căciulă de Moș? Și nu doar ne-am pus căciula, dar am și intrat în spiritul sărbătorilor și ne-am gândit ce am putea să vă oferim pentru un an cu mai puține crize profesionale și de resurse umane.

Iată și cadourile pe care le-am adunat pentru voi:

1. Cartea Herminiei Ibarra, Identități profesionale. Chiar dacă nu v-ați pus problema unei schimbări în carieră, cu siguranță că, odată ce o veți citi, veți aborda diferit astfel de situații (dorite sau impuse).

2. O carte oferită în colaborare cu Okian, este vorba de The People Management Formula de Stephen E. Kohn și Vincent D. O’Connell, despre 6 practici esențiale în relațiile umane (practicate de cei mai admirați manageri). Citește o recenzie a acestei cărți pe PortalHR.

3. Un serviciu de evaluare și consultanță pentru refacerea CV-ului și a profilului de LinkedIn pentru o comunicare de calitate a imaginii profesionale.

4. Blink – The Power of Thinking Without Thinking de Malcolm Gladwell, esențială pentru înțelegerea a ceea ce este dincolo de “prima impresie” și nu numai.

5. Un serviciu de suport pentru elaborarea unui plan eficient de “job hunting”, obiectivul fiind integrarea inspirată a abordărilor tradiționale cu ceea ce înseamnă acum căutarea unui job prin social media.

Ce trebuie să faci ca să câștigi unul din premiile acestea?

comentezi în decembrie la oricare din articolele noastre (fie direct la articol sau trimițându-ne mesajul tău la office@portalhr.ro) sau să scrii pe blogul tău un articol pornind de la una din temele dezbătute de noi pe PortalHR (cu link către articolul original).

Comentariile sau articolele trebuie să fie relevante și consistente. Ne dorim un dialog de calitate și intervenții care să aducă valoare audienței noastre, adică vouă. 🙂

Pentru a intra în concurs, data limită până la care poți comenta la oricare din articolele de pe PortalHR sau scrie pe blog pornind de la un articol de pe PortalHR este 31 decembrie 2011.

La începutul anului viitor vom anunța lista persoanelor care vor intra în concurs pentru câștigarea premiilor. Câștigătorii vor fi anunțați în câteva zile după aceea și tot atunci vor primi și premiile.

Mult succes!

Taguri:
Comentarii (2)
 1. Darius Stan says:

  Am fost intrebat, la un interviu- de ce continuii sa invat sa merg la scoala?
  Raspunsul a fost cat se poate de simplu; asa cum soarele apare pe cer in fiecare zi pentru noi tot asa noi oamenii cautam sa raspundem la intrebarile, problemele ce ne sunt ivite in viata. Aceste raspunsuri trebuiesc gasite intr-o societate adegvata care sa poata raspunda cerintelor noastre. De aceea toate intrebarile noastre isi vor gasi raspunsul in invatatura.
  Asa cum soarele apare pe cer in fiecare timp cu o alta stralucire, asa si noi oamenii suntem datori sa invatam toate posibilitatile timpului pentru a ne lumina. Astfel, din invatatura noastra vom putea oferi si celorlalti, putin din putinul noastru pentru a se face lumina in casa noastra . Societatea.

 2. Em says:

  Felicitari pentru initiativa!

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci