Concediul de acomodare: Cei care adoptă copii vor putea câștiga bani fără să piardă indemnizația

September 24, 2018, , Comenteaza, 502 afisari
Phoenix ATS

Fără a pierde dreptul la banii de indemnizație pentru concediul de acomodare, cei care adoptă vor mai putea obține pe perioada concediului și alte sume de bani, inclusiv din activități independente. Vorbim de un proiect aprobat recent de Guvern, ce va modifica pe alocuri Legea adopției după ce își parcurge întreg procesul legislativ.

Cei care adoptă și beneficiază de concediul de acomodare și de indemnizația aferentă acestui concediu vor putea să obțină simultan și alte sume de bani pe perioada concediului. Chestiunea e prevăzută de Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 273/2004 privind procedura adopţiei, aprobat joi de Executiv. Dar ca să intre în vigoare proiectul trebuie să treacă și de Parlament, având nevoie și de aprobarea șefului statului, într-un final.

Concret, pe perioada concediului de acomodare(maximum un an), adoptatorul va avea dreptul să obțină, fără să-i fie afectat dreptul la indemnizația de acomodare, și sume de bani precum:

 

Citește tot articolul pe Avocatnet: Concediu de acomodare: Cei care adoptă copii vor putea câștiga bani fără să piardă indemnizația, a decis Executivul

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • HR
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci