Conferinţa Naţională HR Club 2018 – EXperience Conference: 25 octombrie 2018, București  

October 9, 2018, , Comenteaza, 683 afisari
Phoenix ATS

Pe 25 octombrie a.c., la Crowne Plaza Bucureşti, va avea loc a 14-a ediţie a Conferinţei Naţionale HR Club, EXperience Conference. Evenimentul, dedicat directorilor de companii, managerilor şi practicienilor în Resurse Umane, dar şi antreprenorilor, este construit în jurul conceptului de organizaţie irezistibilă pentru angajaţi, punând accentul pe employee experience (EX) – ceea ce oamenii întâlnesc, observă sau simt în cursul „călătoriei” lor ca angajaţi în cadrul unei organizaţii.

Invitaţii conferinţei. O strategie EX de succes ar trebui să fie fundamentată pe acţiuni şi proiecte de HR care întăresc legătura emoţională a oamenilor cu munca lor şi cu organizaţia din care fac parte. Despre modurile de a realiza acest lucru vor vorbi:

 

Sesiunea plenară EXperience Drivers. Employee Experience înseamnă şi cum îţi motivezi angajaţii să se implice în proiecte de voluntariat şi Corporate Social Responsibility. În cadrul sesiunii plenare, vom cunoaşte ONG-uri cu poveşti interesante despre proiectele de voluntariat în care angajaţi ai companiilor se implică activ.

 

Mai multe informaţii despre EXperience Conference se pot obţine accesând pagina dedicată sau contactând managerul de comunicare HR Club: Iulia Nani, Mobil: 0737 532 141, e-mail: iulia.nani@hr-club.ro.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • HR
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci