Conștientizarea – un pas înainte pentru deblocarea celor mai valoroase resurse ale noastre

February 7, 2013, , Comenteaza, 2,305 afisari
Phoenix ATS

În luna februarie, cei de la Coaching Support Group au decis să vă aducă noutăţi din domeniul dezvoltării de sine, tocmai pentru a completa secretele pe care și-au propus să vi le dezvăluie în cadrul evenimentelor lor din acest an.

Împreună cu invitata lor, Ioana Pielescu, vor explora metode clare de Conştientizare şi vor face un pas înainte pentru deblocarea celor mai valoroase resurse ale noastre.

Pornind de la premisa că fiecare dintre noi deţinem puterea şi reţeta magică pentru propriul succes şi propria fericire, cei care vor participa la eveniment vor încerca împreună cu Ioana să se concentreze pe ce se întâmplă în interiorul nostru, pe ce resurse (emoţii, abilităţi, energie, inteligenţă) suntem dispuşi să punem în joc pentru propria noastră reuşită.

Recrutezi?

Career Advisor

E-recruitment

Fie că vorbim despre conştientizarea propriilor credinţe, limite sau valori, cei care vor participa vor descoperi în cadrul întâlnirii Coaching Support Group din luna februarie că, prin voinţa, curaj şi răbdare, putem accesa resurse nebănuite şi putem veni „in joc” cu forţe despre care nici nu bănuiam că se află în arsenalul nostru.

Ioana Pielescu, Qipa Managing Partner este trainer încă din anul  2002 şi a dezvoltat programe pentru sute de cursanţi de la top management la entry level.  A creat, de asemenea, o serie de workshop-uri în domeniul Professional Development, aplicând principii din Self şi Personal Development şi este de asemenea Executive & Corporate Coach (IIC a€“ Noble Manhattan).

Echipa Coaching Support Group vă aşteaptă aşadar joi, 14 februarie, începând cu ora 18:30.

Detalii despre programul evenimentului, înregistrare și locație puteți găsi aici.

Mai multe detalii despre invitata serii, Ioana Pielescu, găsiți aici.

Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere prin formularul de participare, şi implică un cost de 20 RON! Numărul de locuri este limitat.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci