Cum arată obiectivele voastre la jumătatea anului?

June 16, 2017, , Comenteaza, 1,712 afisari
Phoenix ATS

Voi vă dați seama că jumătate din anul ăsta s-a dus? Asta a fost una din revelațiile zilei pentru mine. Drept urmare, pentru următoarea pauză de bine vă propun un fel de reality check sau, dacă vă place limbajul de corporație, un mid-year review. 

Dacă la începutul acestui an v-ați propus niște obiective sau intenții, o astfel de analiză v-ar putea prinde foarte bine măcar din două motive.

Cum au fost primele 6 luni?

Un astfel de exercițiu poate fi fi foarte valoros dacă vă uitați în urmă și verificați statusul. Ce ați reușit să faceți în primele 6 luni? În ce etapă vă aflați pentru fiecare din lucrurile pe care vi le-ați propus? Poate vi se pare că ați mutat munții din loc sau, dimpotrivă, că nu ați realizat mare lucru. Puteți încerca două abordări, în funcție de cum vi se pare mai util.

1. Iubitorilor de liste o să le placă ideea următoare: scrieți pe o listă toate motivele de mândrie din prima jumătate a anului, oricât de mici. Meritați să vă bucurați.

2. Dacă v-ați făcut la începutul anului o listă de obiective/rezoluții/intenții le puteți lua la rând și le puteți ajusta acolo unde e nevoie.

Ce urmează în următoarele 6 luni?

Cum vă simțiți acum, la jumătatea anului, după ce ați trecut în revistă primele 6 luni? Sunteți mulțumiți cu ce vi se întâmplă acasă, la job sau în proiectele în care sunteți implicați? Puteți pleca de la întrebarea asta când vă stabiliți prioritățile pentru următoarea perioadă. Cu ce vreți să începeți? Ce primează? Care sunt primii pași – oricât de mici –  pe care îi puteți face ca să vă apropiați de atingerea respectivelor obiective?

Gândiți-vă mereu la ce vă ajută țelurile pe care vi le propuneți și dacă sunt relevante pentru misiunea voastră.

La începutul anului îmi propusesem un 2017 trăit cu sens. Azi mă mândresc, printre altele, cu exercițiul de 100 de zile de recunoștință, cu înscrierea într-un program important la care visam încă de dinainte de a rămâne însărcinată cu Sara, cu mici progrese pe proiectele ce țin blog și cu faptul că merg la pilates.

Și-acuma voi: cu ce vă mândriți și ce vă pune pe gânduri? Aveți microfonul. 🙂

Citește articolul original aici.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci