Cum găsești un job – regulile noi ale jocului

March 6, 2012, , Comenteaza, 4,073 afisari
Phoenix ATS

O zicală din vest spune că cel mai bun moment în care să începi să cauți un alt job este prima zi de lucru la noul loc de muncă. Evident, trecând peste abordarea împinsă la extrem, există un sâmbure de adevăr în această idee. Mai precis, oricât de bine ți-ar fi în jobul actual, e important să fii la curent cu ce se întâmplă pe piața muncii, care sunt jucătorii principali în domeniul tău de interes și care sunt metodele prin care poți ajunge la ei (dacă se va întâmpla să ai nevoie de așa ceva).

Și pentru că tot vorbim de ceva vreme despre cum au schimbat rețelele sociale fața recrutării, inițiativa celor de la Harvard Business Review de a vorbi în martie despre noile reguli pentru găsirea unui job ni se pare de urmărit și de recomandat.

Discuțiile și articolele se anunță mai mult decât provocatoare, abordând subiecte precum: care mai este valoarea unui CV și a scrisorii de intenție, unde intervine brandul personal, cum îți dezvolți abilitățile și, înainte de toate, cum descoperi ce abilități să dezvolți, cum îți cauți un job nou în universul digital în care noțiunea de confidențialitate suferă redefiniri majore etc.

Ca să nu ratați nimic, urmăriți articolele din zona special dedicată de pe site și înscrieți-vă în grupul de dialog de pe LinkedIn.

Iată și câteva din articolele care ne-au atras atenția:

1. Cum să cauți un job cu discreție de Amy Gallo

2. Nu face ce-ți place de Dorie Clark

3. Găsește-ți un job prin networking structurat, la scară mare de Bill Barnett

Vouă care articole vi s-au părut interesante?

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci