Din pasiune pentru muncă

March 1, 2012, , Comenteaza, 3,680 afisari
Phoenix ATS

Inspire Business anunță cu entuziasm lansarea unei noi cărți de colecție, aflată la ediția a doua, LOVE | WORK. Pasiunea pentru muncă rămâne subiectul central al poveștilor companiilor care au ales să povestească despre valorile și mediul lor de lucru, despre oameni și cum aceștia sunt cea mai reprezentativă componentă în evoluția organizației.  LOVE | WORK va fi lansată în cadrul unei gale dedicate pe 7 Martie 2012, la hotel Howard Johnson.

Conceptul cărții lansează companiilor provocarea de a împărtăși experiențe despre modul de lucru din spatele birourilor, despre spiritul de echipă, despre cultura lor organizațională, despre cum se redefinesc prin resursa umană. Prin intermediul poveștii rupte dintr-o zi obișnuită de lucru, alături de testimonialele angajaților, ale managerilor și imagini reprezentative, corporațiile pun sub influența oamenilor cele mai importante reușite ale lor și performanțele atinse. LOVE | WORK înseamnă așadar pentru companii oportunitatea de a arăta cum pasiunea pentru muncă este cel mai puternic stimul pentru dezvoltarea deopotrivă a angajaților și a companiei.

Evenimentul de lansare a cărții LOVE | WORK reunește presa, organizatorii și companiile partenere ale proiectului și le oferă acestora posibilitatea să vorbeasca despre ce înseamnă pentru ele experiența LOVE | WORK. Echipa Inspire Business așteapta cu nerăbdare lansarea unei noi cărți de colecție alături de parteneri de încredere și noi colaboratori, carte prin care vă invită să descoperiți complexitatea și frumusețea valorilor sub semnul cărora mediul corporate crește. Pentru noi, conceptul cărții este reprezentativ prin activitatea zilnică, prin gânduri și idei inspiraționale pe care le puteți descoperi pe site-ul www.lovework.ro, unde puteți comanda cartea.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci