DisruptHR: 13 noiembrie 2018, Timișoara

October 15, 2018, , Comenteaza, 927 afisari
Phoenix ATS

Pe 13 noiembrie, câte 5 minute de inspirație de la 15 speakeri vor da peste cap superstițiile despre tot ceea ce credeam că știm despre oamenii din business-uri și provocările lor!

Timișoara se alătură celor 100 de orașe din lume care au primit cu energie DisruptHR, un concept avangardist de eveniment dedicat specialiștilor în relaționarea cu cel mai valoros capital economic: cel uman!

15 speakeri vor urca pe scenă pentru a ne arăta o altă dimensiune a profesionalismului lor, aceea a curajului și inovației personale care fac zi de zi diferența în viețile a sute de oameni cu care interacționează – colegi, clienți, colaboratori, oameni pe care îi inspiră sau pe care îi ghidează în carieră.

Succesul masiv al celor trei ediții DisruptHR dovedește că profesioniștii din domeniul resurselor umane așteptau de mult un astfel de eveniment atipic, energic, gata să impună un ritm nou în comunități prin creativitate și asumarea transformărilor rapide ca stil de viață! Vedeți aici cum a fost la București.

DisruptHR Timișoara înseamnă o sesiune de discuții surprinzatoare, experimente, diversitate si inspirație în compania unor oameni cu o abordare menită să ne schimbe perspectiva asupra culturii organizaționale, managementului talentului și dezvoltării personale.

Ne vom bucura de prezența unor invitați speciali precum Erica Weisz (medic, psiholog, fiziokinetoterapeut), Anna Boros (fondator la DevPlant, președintele organizației Banat IT), Monica Diaconu (co-fondatoare a centrului de limbi străine Babel), Florin Tătaru (director HR al Enel) împreuna cu alți speakeri extraordinary ce vor veni să schimbe statusul quo al HR-ului.

Gazda DisruptHR Timișoara este Reflektor Venue, un spațiu de întâlnire neconvențional, o locație de căpătâi a Timișoarei cu o atmosferă antrenantă care va face ziua de 13 noiembrie de-a dreptul memorabilă!

O parte din încasările de pe bilete vor fi donate către Asociația pentru Valori în Educație.

Ca și la edițiile anterioare, toate discursurile inspiraționale și educative din cadrul evenimentului DistruptHR Timișoara vor fi difuzate pe portalul global disrupthr.co/talks/, putând fi vizionate în intreaga lume.

Veniți alături de noi la DistruptHR Timișoara, sprijinind astfel promovarea spiritului liber și nonconformist în comunitate!

Publicul DisruptHR Timișoara înseamnă 250 de profesioniști, specialiști din HR, training și educație, antreprenori și, în general, oameni preocupați activ de dezvoltarea personală și profesională.

Susținând evenimentul și făcându-l vizibil publicului dvs. puteți contribui nu doar la promovarea orașului Timișoara la nivel internațional, dar și ca mediu de afaceri și loc de creștere pentru oamenii care vor să schimbe paradigme, să se dezvolte și să coopereze la nivel global.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci