DisruptHR 2.0: 19 aprilie 2018, București

March 1, 2018, , Comenteaza, 1,172 afisari
Phoenix ATS

Din când în când, la nivel internațional, se naște un eveniment care își propune să schimbe perspective.

Lansat în SUA și deja găzduit în peste 100 de orașe din întreaga lume, DisruptHR International reprezintă o sesiune de discuții surprinzătoare, diversitate și energie. Toate acestea se întâmplă în compania unor oameni cu o abordare menită să schimbe perspectiva asupra culturii organizaționale, managementului talentului și dezvoltării personale.

În anul 2017, DisruptHR a trecut granițele naționale, fiind organizate două ediții incendiare. După un eveniment extraordinar în București și o altă ediție fabuloasă la Cluj – Napoca, DisruptHR revine la București cu o nouă ediție care te va pune pe gânduri: DisruptHR Bucharest 2.0 – 15 amazing speakers, 5 min each!

DisruptHR Bucharest 2.0. – An event to cross one’s mind!

15 speakeri, prezentări intense, explozive, de câte 5 minute fiecare, în care leaderi din companii și specialiști în resurse umane ne vor învăța și ne vor inspira!

Dacă sunteți un profesionist de HR, un CEO, un tehnolog, un lider al comunității și aveți ceva de spus despre talent, cultură sau tehnologie, DisruptHR este locul! Ideile și prezentările pot fi înscrise pe https://disrupthr.co/bucharest/, fie pot fi trimise pe adresa oficială de e-mail: DisruptHR@DisruptHR.ro

Toate discursurile inspiraționale și educative din cadrul evenimentului DistruptHR Bucharest vor fi difuzate pe portalul global disrupthr.co/talks/, putând fi vizionate în întreaga lume.

DisruptHR Bucharest 2.0. este cel mai inspirațional eveniment pe tema intuiției, superstițiilor în business și convingerilor care ne duc mai departe!

Evenimentul se desfășoară într-o locație neobișnuită, iar seara continuă cu networking. Gazda ediției este Avenue 48, un spațiu industrial reinterpretat, care îmbină tradiția unui vechi centru expozițional cu accente moderne, city și o atmosferă extraordinară.

Pe data de 19 aprilie, în cadrul ediției, se vor reuni peste 300 de profesioniști de HR, antreprenori, CEO, specialiști și lideri ai domeniilor lor de activitate.

Detalii

Pagina oficială: DisruptHRRomânia

Pagina evenimentului: DisruptHR Bucharest 2.0 – 15 amazing speakers, 5 min each

Locație: Avenue 48, Șoseaua Pipera nr 46 – 48 H, București, România 014254

Data: 19 aprilie 2018, ora 18:00

Bilete: cumpără bilet! (10% din încasările de pe bilete vor fi donate către Asociația pentru Valori în Educație, www.ave-romania.ro)

Organizatori: George Leca (HorseEye) & Corina Leca (Take 1 Events)

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci