Este posibil să fii tu însuți la muncă?

January 25, 2013, , Comenteaza, 2,828 afisari
Phoenix ATS

Hai să aflăm împreună la prima ediţie a Serii de Coaching, din sezonul acesta, alături de coach Mihai Stănescu!

O mulţime de oameni se întreabă care este secretul fericirii. Probabil şi tu faci parte din acea mulţime! Dacă este să limităm căutarea la ceea ce trăieşti minim 8 ore în fiecare zi, întrebările imporante ar fi: “care este secretul fericirii la muncă?”, ‘’cât de mult mă potrivesc la locul de muncă actual?’’, ‘’unde vreau să ajung, în câţiva ani?’’

Aşadar, la ediţia din 20 februarie 2013 ne întâlnim să vorbim despre ‘’Secretul fericirii. La muncă’’, locul fiind Grand Café Van Gogh (Str. Smârdan nr. 19, vis-à-vis de BNR).

Recrutezi?

Career Advisor

E-recruitment

‘’Antrenamentul de seară’’ se va desfăşura de la orele 18.00 pana la 21.00, având caracterul unei întâlniri bazate pe o structură dialogală informală, centrată pe subiecte des întâlnite în viaţa personală şi profesională a tuturor, luând însă în considerare şi preocupările punctuale ale participanţilor. Este o experienţă care te va ajuta să găseşti răspunsul la orice fel de întrebări şi să ai rezultate pe care să le simţi imediat în viaţa ta, a business-ului pe care îl conduci sau a companiei în care activezi.

Mai multe detalii despre ‘’Seara de Coaching’’ poţi afla de aici sau scriind pe adresa evenimente@mihaistanescu.ro.

Dacă eşti curios să vezi cum s-au desfăşurat celelalte ‘’antrenamente’’, o poţi face accesând acest link sau urmărind un scurt  material video, aici:

 

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci