Esti pregatit pentru coaching?

November 17, 2010, , Un comentariu, 5,054 afisari
Phoenix ATS

Oricat de mult ne-ar placea sa credem ca suntem flexibili si deschisi experientelor noi, realitatea are cateodata tendinta sa ne contrazica. Daca pornesti de la ideea de a face coaching pentru ca este la moda sau pentru ca a functionat la altii, vestea proasta este ca s-ar putea sa ai o surpriza mai putin placuta: sa nu fii confortabil in postura de coachee si din acest motiv sa nu simti ca ai de castigat ceva din toate experientele pe care ti le propune coach-ul.

Katy Caroan, coach cu state vechi de experienta in domeniu, ne propune un test ca sa evaluam nivelul de disponibilitate real pentru coaching.

Ce ne-a placut, dincolo de utilitatea testului in sine, au fost implicatiile intrebarilor pe care trebuie sa le notezi pe o scala cu 4 nivele. Pentru ca abia daca iti pui serios problema ca nu ai solutii ca sa depasesti dificultatile si sa faci singur(a) schimbarile de care este nevoie, ca esti dispus(a) sa iesi efectiv din zona de confort si sa te uiti la tine, la ce esti si ce poti face din alta perspectiva si ca interactiunea cu un coach o sa te solicite intens si o sa te oblige sa te pozitionezi in postura de actiune si nu de contemplare, abia atunci poti sa te gandesti serios ca are sens sa apelezi la coaching.

Recrutezi?

Career Advisor

E-recruitment

Fa acum testul de Coaching Readiness.

Atentie! Provocarea interpretarii rezultatelor iti apartine tot tie!


Taguri:
Comentarii (1)
 1. […] This post was mentioned on Twitter by Paul Mateescu, Giorgiana Paun and Madalina Uceanu, Portal HR. Portal HR said: Esti pregatit pentru coaching? http://www.portalhr.ro/?p=797 […]

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci