Gala Premiilor CARIERE 2017, anul acesta sub egida „Români care ne inspiră” – 14 decembrie, București

December 5, 2017, , Comenteaza, 1,243 afisari
Phoenix ATS

Revista CARIERE organizează cea de-a cincea ediție a galei sale anuale prin care premiază excelența în antreprenoriat, inovație, leaderhipș inspirație, pe 14 decembrie, la Hotel Radisson Blu din București.

Gala reunește anual elita comunității de antreprenori, manageri și specialisti de renume național și mondial, care contribuie la o mai bună imagine a României în lume.

„Gala Premiilor Revistei CARIERE onorează și recunoaște excelența, competitivitatea, inovativitatea și performanța unor lideri specialiști în domeniile pe care le reprezintă, dar și respectul pentru valorile și tradițiile românești,” declară Daniela Palade-Teodorescu, redactor șef al Revistei CARIERE. „De peste 15 ani brandul CARIERE aduce în atenția publicului și recompensează personalități ale culturii și științei românești, dar și antreprenori și manageri care performează constant în mediul de afaceri din România. Anul acesta, în avanpremiera sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Gala Revistei CARIERE premiază români care inspiră, ambasadori ai artei, culturii și științei, care prin performanțele lor, dar și prin spirit civic, reprezintă excelența în România.

Gala Premiilor CARIERE în acest an onorează personaje inspiraționale în următoarele categorii:

 1. Români de Departe
 2. Liderii Noii Românii
 3. Management General
 4. Exclusiv Românesc
 5. Întemeietorii de Visuri
 6. Leadership pentru Întreaga Carieră

Vă invităm să accesați site-ul www.gala-cariere.ro și să parcurgeți poveștile oamenilor care ne inspiră în acest an! Votul pentru desemnarea câștigătorilor premiilor din acest an este deschis și se încheie pe 12 decembrie, la ora 24.00.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci