Generația Y versus Generația Z

September 15, 2015, , Comenteaza, 3,367 afisari
Phoenix ATS

Dacă încă vă mai puneți problema cum să adaptați practicile de HR pentru a face față cerințelor și modelelor motivaționale ale generației Y, avem o veste cel puțin îngrijorătoare pentru voi. O nouă generație, generația Z, intră acum pe băncile facultății, ceea ce înseamnă că, în foarte scurt timp o să începem să primim aplicații din partea lor și să îi chemăm la interviu. Iar dacă vi se părea dificil să împăcați prăpastia de mentalități între cei pentru care locul de muncă era ceva ce dobândeai pe viață și cei care au ajuns să impună noi reguli în leadership și solicită zilnic un echilibru mai clar între muncă și viața personală, nu sunteți deloc pregătiți pentru ceea ce urmează.

Pentru că nu ne place să ne ia nimic prin surprindere, ne propunem să abordăm pe PortalHR acest subiect din ce în ce mai des în perioada care urmează, motiv pentru care vă recomandăm azi un infografic care ne va ajuta să facem clar diferența între cele două generații: Y și Z.

millens-and-gen-x_30808Sa avem oare de-a face cu o întoarcere sau o reinterpretare a unor noțiuni clasice despre muncă? 🙂

Infograficul l-am preluat din articolul Forget Millennials. Is Your Workplace Ready for Generation Z?.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • PHR
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci