Hire Higher, curs de recrutare organizat de Career Advisor: 19-20 octombrie 2017, București

October 13, 2017, , 3 comentarii, 1,634 afisari
Phoenix ATS

Știm că recrutarea este un subiect despre care toată lumea poate povesti. Și totuși, pornind de la cei peste 20 de ani de experiență pe care i-am pus la treabă când am creat acest curs, știm că niciodata nu ai greșit suficient când e vorba de recrutare.

Ca să evităm cele mai frecvente greșeli și să învățăm despre unele noi, dar mai ales ca să ne oferim tuturor ocazia de a ne întreba de ce lucrăm în recrutare și cum facem asta, am gândit o agendă care se adaptează pe fiecare grupă de cursanți în parte și nevoile lor specifice.

Încercăm să nu vorbim “din cărți”, ci doar din experiență, bună sau rea, dar cu siguranță utilă.

Trainer

Matei Alecu, consultant Career Advisor de 3 ani, în care a descoperit părțile plăcute și cele neplăcute ale activității de recrutare, după o experiență îndelungată de trainer. Cu cele neplăcute a reușit să găsească o cale de împăcare, iar cele plăcute sunt încă o bucurie de fiecare dată când se întâmplă.

Unde și cât

2 zile

La noi la birou

Pornim de la ce căutăm și nu ne oprim până când nu avem oferta acceptată de candidatul selectat 🙂

Organizator:

Career Advisor

Participanți:

La cursurile Career Advisor au participat, în ultimii 5 ani, peste 100 de manageri si specialisti HR din companii precum Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications, Telekom Romania Communications, BRD Groupe Societe Generale, Banca Comerciala Romana, Marfin Bank, RCI Leasing, Groupama, Carrefour Romania, Forever Living Products,  GDF Suez,  AstraZeneca, Roca Sanitare, Baneasa Developments, TNT, Mobexpert, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Top Factoring, Philips Romania, Edenred și multe altele.

Pentru detalii suplimentare despre curs, vă așteptăm mesajele pe  matei.alecu@careeradvisor.ro.

Taguri:
Comentarii (3)
 1. Catalina says:

  Buna ziua, am rugamintea sa imi transmiteti oferta de pret pentru acest curs, precum si programa si programul de desfasurare.

  Multumesc anticipat,
  Catalina

 2. Buna ziua, am rugamintea sa imi transmiteti oferta de pret pentru acest curs, precum si programa si programul de desfasurare.

  Multumesc anticipat,
  Amelia Muntean

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci