HR Business Strategist a ajuns la cea de-a treia ediție

February 9, 2017, , Comenteaza, 1,543 afisari
Phoenix ATS

BusinessMark vă invită la cea de-a III-a ediție HR Business Strategist, eveniment adresat specialiștilor și liderilor care coordonează departamentele de resurse umane. Evenimentul va avea loc pe 23 și 24 februarie 2017 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti. Vom discuta despre alinierea filosofiei de HR la planificarea tacticilor de business ale organizației, dar și despre cum contribuie departamentul de HR la atingerea unui nivel înalt de business performance.

Printre temele de discuție abordate în cele două zile de eveniment se regăsesc: rolul coordonatorului de resurse umane la nivel de business strategy & development, result-centric leadership, career mapping for millennials, sharing economy, cultura organizațională ca factor diferențiator, career development & team management și altele.

Printre speakerii care au confirmat implicarea în acest proiect, menționăm:

 SPECIAL GUEST: ROB VEERSMA, Global Director Training and Development, Gazprom International Netherlands.

În prima zi a evenimentului, NICOLETA DUMITRU– Manager, Servicii de Consultanță în Resurse Umane a PWC, va susține seminarul cu tema: Modalități practice de revitalizare a practicilor de recompensare a angajaților.

Cea de-a III-a ediție HR Business Strategist va avea loc în zilele de 23 si 24 februarie 2017 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Pentru detalii și înscrieri, accesează www.business-mark.ro sau contactează-ne la numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

Save

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • hr
 • hr
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci