HR Innovation Forum 2019: 26 – 27 septembrie 2019, București

September 16, 2019, , Comenteaza, 341 afisari
Phoenix ATS

Revista HR Manager organizează, în data de 26 septembrie 2019, a treia ediție a evenimentului „HR Innovation Forum”, la Hotel CARO, în București.

Trăim într-o eră în care tehnologia este în continuă schimbare şi dezvoltare. Ritmul digitalizării în HR este pe un trend ascendent, HR digital disruption este un fapt împlinit.

Tema centrală a evenimentului este inovația necesară în toate procesele de resurse umane, cu atat mai mult în contextul de business actual, în care ne confruntăm cu o criză acută de forță de muncă. În cadrul prezentarilor și al dezbaterilor se va discuta despre cum reuşesc managerii de HR să valorifice revoluția digitală și avantajele soluțiilor creative.

Organizațiile au nevoie de arhitecți de experiențe umane, pentru că astăzi succesul în business vine atunci când relațiile dintre clienți și companii, dar și dintre angajat și angajator sunt fundamentate pe experiențe pozitive, autentice și mutual benefice.

Liderul inovator construieşte un sistem rezistent faţă de ambiguitate, fiind interesat mai puțin de rezultate financiare imediate și mai mult de găsirea unor oameni capabili să implementeze strategii inovatoare.

În acest context, alături de cei mai entuziaști promotori ai inovației în HR, care au înteles că schimbarea este singura constantă în businessul viitorului, vom dezbate teme precum:

 

În panelul „The future is here!” se dezbat subiecte precum:

 

Speakeri: Cornelia Balcanu – Head of HR and HR SSC, Samsung Shared Services Centre Europe; Gabriela Bereș – Director Regional Europa Centrală și de Est în grupul Puratos; Simona Turea – Manager Resurse Umane, Idea Bank; Alexandra Copos de Prada, Fondator si CEO, Moonstar Ventures; Andreea Suciu – Fondatoare și Managing Partner, Suciu|The Employment Law Firm; Irina Tache – Solution Sales Executive HCM LoB, SAP Romania; Panelul va fi moderat de Andrei Dunuță – Sales & Public Speaking Trainer si Fondator, SPEAKINGS powered by SELFTRUST Academy. Moderator al conferinței: Alina Rădulescu – Managing Partner, HR4You.

Matthew K. Cross este atât Keynote speaker în conferința de inovație, cât și lectorul Masterclass-ului LIFE, WORK & CAREER INNOVATION, care va avea loc a doua zi, 27 septembrie.

Veți avea ocazia să aflați tehnici simple, dar puternice, de activare a capacității native de a inova – foarte importantă în dezvoltarea personală și profesională. Veți înțelege cum lucrează în favoarea voastră cei 4 piloni ai inovării: mindset-ul, creativitatea, sănătatea și relațiile cu ceilalți oameni. Veți afla cum vă puteți rafina abilitățile personale de leadership, conducere și execuție.

Matthew K. Cross este o personalitate care înglobează o uimitoare combinație de smerenie și determinare umană și profesională.

Evenimentul se adresează persoanelor cu roluri de: CEO, HR Director, HR Manager, OD Manager, Training Manager, Recruiting Manager, Talent Aquisiton Manager, Comp&Ben Manager, Directori de departament, Antreprenori.

Mai multe detalii legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului: https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/hr-innovation-forum-editia-a-iii-a/

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi
Extra
 • Special

  Consultant Career Advisor

  Mai multe Trimite o intrebare

  Evenimente

  Toate evenimentele

  Calculator

  Vezi care sunt costurile angajatului si cele ale angajatorului.
  Calculator de salarii
  Oferit de bancibancomate.ro - curs valutar banci